Specialister i tekniske komponenter, reservedele og løsninger til procesindustrien.

 


Baseret på mere end 35 års know-how fra procesindustrien, anbefaler og leverer vi værdifulde løsninger af høj kvalitet til vores kunder, både nationalt og internationalt. Vi har desuden stor ekspertise i udvikling af kundetilpassede specialløsninger til krævende driftsmiljøer, der ikke dækkes af standardprogrammer. 

Vores produkter lever til hver en tid op til gældende lovgivning.

B2B leverandør på tværs af industrier

Vi er specialister i tekniske komponenter, reservedele og specialløsninger til både fødevareindustrien, den farmaceutiske industri og den kemiske industri - såvel i Danmark som i udlandet. Med mere end 35 års branchekendskab har vi opnået stor erfaring og ekspertise, ikke kun med anbefaling og levering af komponenter og udstyr, men også design og udvikling af kundetilpassede specialløsninger.

Med vores store produktudvalg indenfor især industrislanger, akseltætninger, fittings, rengøringsdele og komponenter af høj kvalitet, kan vi imødekomme langt de fleste behov indenfor produktion af fødevarer, medicin og kemi. Og alle vores produkter er naturligvis godkendte iht. gældende lovgivning. Alt dette medfører sikkerhed, samt produktionsmæssige og økonomiske fordele for vores kunder.

Kemi.jpg

Lagerførende m. dag-til-dag levering

Alfotech er lagerførende i et stort udvalg af slanger, fittings, pakninger og akseltætninger til procesindustrien, og vores produktudvalg vokser hele tiden.

Du kan bestille varer døgnet rundt via vores webshop. Bestiller du varerne inden kl. 14.00, bestræber vi os på at afsende varerne selvsamme dag.

alfotech_lager 1024x576px.jpg

Eksperter i sporbarhed

Fødevarekontaktmaterialer skal kunne spores gennem leverandørkæden og hos Alfotech har vi stor erfaring med sporbarhed af produkter gennem alle fremstillings- og distributionsled. På den måde sikrer vi, at vores produkter altid anvendes korrekt efter lovgivningens rammer. Sporbarhed er med til at øge fødevaresikkerheden blandt vores kunder.

Vi lagerfører et stort sortiment af komponenter, som lever op til gældende lovgivning. Vi leverer alle produkter med relevante erklæringer, herunder eksempelvis trykprøvecertifikat og batchnummer.

Læs mere om sporbarhed

In-house montageværksted

Med vores eget in-house montageværksted udvikler og producerer vi specialløsninger, som er tilpasset kundens behov uanset industri. Opgaverne vi løser er varierede, og da vi stiller høje kvalitetskrav, er vores klejnsmede certificerede i svejsning. 

En stor del af opgaverne er ligeledes typiske montageopgaver såsom genmontage, eller at få presset nye koblinger på slanger. Vi kan fra vores velassorterede lager plukke og montere specialløsningerne og levere dem fra dag til dag.

Værksted - Svejsebillede 1(950x800px) (1).jpg

Registreret hos Fødevarestyrelsen


Vi efterlever de højeste standarder indenfor procesudstyr til fødevareproduktion, og som virksomhed er vi registreret hos Fødevarestyrelsen.

Registreringen omfatter "Import og markedsføring af slanger i gummi, silikone, teflon og pvc og dele i rustfrit stål til fødevareindustrien."

Læs mere om lovgivning og forordninger på området

 

Kvalitetsprodukter til den farmaceutiske industri

Vores sortiment af slanger, væske- og trykluftskoblinger, samt skueglas til den farmaceutiske industri efterlever de høje gældende hygiejnekrav til medicinalproduktion.

Som leverandør til flere medicinalproducenter overholder vi de til enhver tid gældende love og regler, og vores produkter følger naturligvis ATEX-, EU Pharmacopeia- og United States Pharmacopeia (USP)-direktiverne.

Pharma.jpg