AAK

AAK

Sådan hjalp vi hurtigt AAK til en mere driftssikker produktion.

Værdifuld specialslangeløsning

AAK i Århus havde gennem en årrække oplevet udfordringer med deres slanger i filterafdelingen ikke kunne modstå arbejdstrykket og at udskiftningstiden var for lang, når produktionsapparatet skulle serviceres. En anden udfordring var, at der kun var adgang til området én gang årligt. Det betød, at der skulle handles hurtigt og effektivt.

“Vi kontaktede Alfotech og fortalte om vores udfordringer for at høre, om de havde en specialslange til vegetabilsk olie i et hexan-miljø, der kunne opfylde vores tekniske specifikationer og som var lettere at udskifte. Førhen krævede det to mand en hel dag at udskifte slangerne, idet slangerne skulle skæres af med vinkelsliber. Dette måtte kunne gøres lettere!”, udtaler Steen Fammé fra AAK.

Alfotech tog udfordringen op i samarbejde med AAK blev der udviklet en ny specialslange med FDA-godkendelse indvendigt i overensstemmelse med 1935/2004.

På baggrund af nogle succesfulde tests vendte Alfotech kort tid efter tilbage med en slange, der opfyldte kravene og tilmed havde en levetid på over et år.

I dag er det let for én mand at udskifte slangerne, hvilket sikrer slangens holdbarhed og at processen foregår mere effektivt. Sikkerheden er samtidig væsentlig bedre, da brugen af skærende værktøj er fjernet. Valget af den rette slange var altså vigtig og resulterede i en optimeret og mere driftssikker produktion.  

”Vi er meget glade for samarbejdet med Alfotech. De har formået at fremstille en slange, der passer til vores produktion, som vi ikke har oplevet nogen driftsforstyrrelser med. Gevinsten er desuden, at vi sparer meget tid ved udskiftning og servicering”, afslutter Steen Fammé fra AAK.

Kreativitet i højsædet

Kreativitet i højsædet

"Da der ikke fandtes en slange, der passede ind i deres produktion, skulle der tænkes kreativt for at løse vores kundes udfordring, og tiden var en afgørende faktor."

Kim Jensen, Alfotech

Om AAK

Om Alfotech

AAK er en af de førende leverandører af vegetabilske olier.

Vores løsninger er udviklet i samarbejde med vores kunder, hvilket resulterer i et langvarigt samarbejde og gode løsninger. Med vores mere end 140 års brancheerfaring og tætte relationer med vores kunder, løser vi specifikke forespørgsler og er på forkant med udviklingen.

Hovedkontoret er beliggende i Malmø, Sverige. Med mere end 3000 dedikerede medarbejdere fordelt på 20 produktionsfaciliteter og med adskillige salgskontorer fordelt på mere end 25 forskellige lande, arbejder vi dagligt på at forbedre vores innovative løsninger til kundernes fordel.

Uanset hvor du befinder dig i verdenen, er vi klar til at hjælpe dig med at opnå langvarige resultater.

Alfotech er en danskejet virksomhed, der blev grundlagt i 1984. Vi repræsenterer flere internationale leverandører af kvalitetsprodukter og løsninger, der naturligvis lever op til industriens strenge krav. 

Vores kunder er fra fødevareindustrien, den farmaceutiske industri og den kemiske industri i Nordeuropa. Vi importerer, udvikler og producerer mange af de komponenter, der indgår i vores løsninger. Netop den viden, vi har fået gennem 35 års udvikling af produkter, giver os stor ekspertise i at finde den rette løsning til netop din virksomhed.

Luk
Log ind

Der opstod en fejl!

Glemt password

Der opstod en fejl!

Der er nu sendt en e-mail til dig med instruktioner til at nulstille dit password.