Sådan hjælper vi bryggerier

Sådan hjælper vi bryggerier

Sammen optimerer vi bryggeriproduktionen.

  • Forside >
  • Sådan hjælper vi bryggerier

I hjertet af ethvert bryggeri ligger en passion for at skabe øl af højeste kvalitet, hvor smag, tradition og innovation smelter sammen til perfektion. Hos Alfotech deler vi denne passion og har stor respekt for det håndværk, der kræves for at producere fremragende bryg.

Med mere end 35 års erfaring i at levere tekniske komponenter og specialløsninger har vi opnået dyb indsigt i bryggeriindustriens udfordringer og behov. Vi er dedikerede til at støtte alle bryggerier i deres jagt på kvalitet og effektivitet gennem pålidelige løsninger, der optimerer produktionen og opretholder højeste hygiejne- og sikkerhedsstandarder.

Vores engagement i bryggeriindustrien er drevet af en urokkelig tro på innovation og bæredygtighed. Vi anerkender vigtigheden af at tilpasse sig skiftende teknologier og markedstendenser, samtidig med at vi bevarer respekt for miljøet.

Hos Alfotech tilbyder vi et omfattende sortiment af produkter og services, som er designet til at møde bryggeriernes specifikke behov, lige fra effektiv rengøring til præcisionskontrol af bryggeprocessen. Og med vores genmontageservice og skræddersyede løsninger sikrer vi, at vores kunder ikke kun sparer penge, men også bidrager til en mere bæredygtig fremtid.

Vores forpligtelse over for kunderne strækker sig langt ud over simple leverancer. Vi ser os selv som partnere i vores kunders rejse mod succes.

Uanset om det er gennem akut levering af nødvendige tekniske komponenter eller udvikling af innovative løsninger, der imødekommer specifikke produktionskrav, står vi klar med vores ekspertise, støtte og rådgivning.

Sammen skaber vi de bedste forudsætninger for, at dit bryggeri kan nå sine mål og fortsætte med at levere det bedste bryg til kunderne.

Bedste udstyr for bedste brygning

Optimering af bryggeprocessen kræver det bedste udstyr.

Hos Alfotech lagerfører vi et stort sortiment af tekniske komponenter i høj kvalitet til industrien, alle nøje udvalgte for at opfylde bryggeriernes særlige krav, eksempelvis:

Vi fokuserer på at kunne levere standard- og specialløsninger med så lang en levetid som muligt under de rette anvendelsesforhold. For på baggrund af årtiers erfaring ved vi, at netop det giver et direkte afkast i driftsøkonomien og er med til at forbedre bryggeprocessen.

Se mere i webshoppen

Øl- og drikkevareslanger for enhver smag

Vores alsidige udvalg af fødevaregodkendte øl- og drikkevareslanger inkluderer bl.a. Unifood Flexperform, Beverage Plus, Beverage CLC/10 og Liquorflex/SD. De kommer alle med fremragende egenskaber, især i forhold til fleksibilitet og alkoholbestandighed. 

LiquorFlex/SD er specielt designet med en UPE-liner og indbygget kobbertråd, hvilket gør den ideel til transport af ethanol, for eksempel i forbindelse med produktion af spiritus.

Med en indvendig bromobutyl-gummioverflade, er slangerne desuden velegnede til transport af produkter såsom øl og andre sukkerholdige læskedrikke, idet bromobutyl er kendetegnet ved høj temperatur-, ozon- og miljøbestandighed.

Se vores udvalg af øl- og drikkevareslanger

Genmontage med flere fordele

Vi forstår vigtigheden af en bæredygtig produktion og reduceringen af spild i alle led af forsyningskæden. Det kender vi gennem vores tætte samarbejde med flere store bryggerier gennem årene. 

Vores genmontageservice kommer med flere fordele. Vi udskifter slangestudsene på kundens eksisterende slanger og kommer nye muffer på, alt sammen via vores eget in-house montageværksted. Dette bidrager til både økonomiske og miljømæssige besparelser, herunder en bedre driftsøkonomi, et væsentligt mindre forbrug af råmaterialer, samt mindre affald.

Læs mere om montageværkstedet
Rengøringsslanger og -udstyr i topkvalitet

Rengøringsslanger og -udstyr i topkvalitet

Vi tilbyder et nøje udvalgt sortiment af rengøringsslanger, herunder ISAR Water og Clean Wash, som er ideelle til bryggeriernes specifikke rengøringskrav. Slangerne, som kører på lavtryk, er robuste nok til at håndtere varierende temperaturer og rengøringsmidler. Andet relevant rengøringstilbehør såsom spulepistolerslangeoprullere, dyser og vaskekugler er lagervarer, som vi ofte kan levere fra dag til dag.

Med vores rengøringslanger og tilbehør opnår I en mere effektiv rengøringsrutine, der både sparer tid og ressourcer, mens I opretholder de strengeste hygiejnekrav.

Har du brug for hjælp?
Send os en hurtig besked.

Din kreditværdige samarbejdspartner

Vi er stolte over at benytte markedets mest anerkendte kreditvurderingsmodel, AAA-rating. Denne prestigefyldte vurdering er ikke kun et logo; det er et kvalitetsstempel, der beviser vores økonomisk sunde og velkonsoliderede forretning. 

Vores AAA-rating er din garanti for et stabilt og pålideligt partnerskab.

Alichem til CIP-rengøring

Ved CIP-rengøring (clean-in-place) anvendes både kemiske og mekaniske metoder til at fjerne forurening fra procesudstyr uden at skulle demontere det. Dette sikrer en grundig og ensartet rengøring, der effektivt fjerner både synlige og mikroskopiske forurenende stoffer.

Vi anbefaler brugen af de meget pålidelige kemislanger fra Alichem-serien til CIP-rengøring, herunder især Alichem/SPL og HOT Alichem/BN-S. Disse slanger har en glat inderside i EPDM-gummi, er yderst slidstærke og kan dække store temperaturspænd.

Udforsk Alichem-serien i webshoppen

Case: Hurtig hjælp til stort dansk bryggeri

Under CIP-rengøringen bristede en vigtig slange på produktionsanlægget. Vores tekniske konsulent blev kontaktet og inden for en enkelt dag leverede vi nye CIP-slanger inklusive egenudviklede InterLock preskoblinger.

Vores hurtige og effektive løsning hjalp med at genoprette produktionen sikkert og hurtigt, og understreger vores engagement i at opretholde vores kunders produktion på trods af uforudsete udfordringer.

Læs mere

Dokumentation og certificeringer i orden

Vi opfylder alle relevante produktstandarder og direktiver for fødevareproduktion, herunder i bryggerisektoren, med særligt fokus på fødevaregodkendelser som FDA og BfR. 
På den måde kan vi overfor dig garantere, at vores produkter møder alle relevante sikkerheds- og kvalitetskrav til sikker og effektiv brug i fødevare- og drikkevareproduktion.
Alt nødvendigt dokumentationsmateriale, inklusive godkendelser og certificeringer, leveres altid med vores produkter.

Showroom på bryggeri
Luk
Log ind

Der opstod en fejl!

Glemt password

Der opstod en fejl!

Der er nu sendt en e-mail til dig med instruktioner til at nulstille dit password.