Cocio

Cocio

Hårdmetalbelægning giver flere fordele hos Cocio.

Forbedret effektivitet & driftsøkonomi

Cocio Chokolademælk A/S' moderne fabrik kører i dag med flere fuldautomatiserede produktionslinjer, som dagligt kører tusindvis af flasker igennem i timen. Det stiller selvsagt store krav til de sliddele, som indgår i produktionen.

Men sådan var det ikke tidligere. Bo Boesen, Teknisk Chef hos Cocio, udtaler:

”For nogle år tilbage konstaterede vi, at homogenisatorerne i mejeriet ugentligt havde stigende og vedvarende pakningsskift på stempler. Ligeledes havde vi stempelskift 2 gange om året. Sammen med Alfotech renoverede vi derfor vores slidte stempler med hårdmetalbelægning. Sidenhen har vi oplevet en markant effektivitetsforbedring bedre driftsøkonomi. Vi skifter nu pakninger for stempler 2-3 gange om året, og vi har kørt med de samme stempler i nu 4 år. Vi har haft en stor økonomisk fordel med denne løsning og kan varmt anbefale Alfotech’s hårdmetalbelægning."

Alle stempler til homogenisatorer, der oprindelig var hårdforkromet, bliver i dag belagt med hårdmetal.

Vores hårdmetalbelægning udføres efter ISO 9001 og kan med fordel benyttes på både nye og brugte sliddele som eksempelvis aksler, sæder, stempler og armaturdele. Er sliddelen i direkte kontakt med fødevarer, anvendes FDA-godkendte materialer.

Cocio logo

Hvad kan hårdmetalbelægges?

Næsten alt.

Lige fra nye til brugte sliddele som eksempelvis aksler, akselbøsninger, sæder og roterende dele samt stempler og armaturdele.

Afhængig af komponenters funktion bruges Chromoxid, Chromcarbid, Aluminiumoxid, Wolframcarbid, Nigrafit og flere andre som belægning. Er sliddelen i direkte kontakt med fødevarer, anvendes FDA-godkendte materialer.

Læs mere om hårdmetalbelægning

Om Cocio

Om Alfotech

Cocio Chokolademælk A/S er Skandinaviens suverænt største producent af steriliseret chokolademælk. Produktet er gennem mere end 50 år lavet af 100 procent naturprodukter og uden brug af konserveringsmidler.

Cocios varemærke er det mest kendte i den nordiske region, der tæller lande som Norge, Sverige, Finland og Danmark og bliver desuden eksporteret til Tyskland, Spanien og USA.

Cocio Chokolademælk A/S ligger i Kjersing nord for Esbjerg og beskæftiger i dag mere end 70 medarbejdere. Virksomheden er 100 % ejet af Arla Foods A/S.

Alfotech er en danskejet virksomhed, der blev grundlagt i 1984. Vi repræsenterer flere internationale leverandører af kvalitetsprodukter og løsninger, der naturligvis lever op til industriens strenge krav. 

Vores kunder er fra fødevareindustrien, den farmaceutiske industri og den kemiske industri i Nordeuropa. Vi importerer, udvikler og producerer mange af de komponenter, der indgår i vores løsninger. Netop den viden, vi har fået gennem 35 års udvikling af produkter, giver os stor ekspertise i at finde den rette løsning til netop din virksomhed.

Luk
Log ind

Der opstod en fejl!

Glemt password

Der opstod en fejl!

Der er nu sendt en e-mail til dig med instruktioner til at nulstille dit password.