DANÆG

DANÆG

Hårdmetalbelægning resulterede i bedre driftsøkonomi.

Markante besparelser

Hårdmetalbelægning er der flere fordele ved. Ikke alene minimerer man risikoen for kostbare driftsnedbrud i produktionen, man forlænger også levetiden på de vigtige sliddele. Overordnet set opnår man en væsentlig bedre driftsøkonomi. Og netop det er tilfældet hos vores kunde DANÆG.

Dion Nielsen fra DANÆG i Roskilde udtaler: 

“Det betaler sig i det lange løb. Vi oplever en markant besparelse ved, at vores sliddele holder længere. Vi skal ikke servicere vores maskiner så ofte og har derved færre produktionsstop. Med andre ord: Det er en væsentlig økonomisk gevinst.“

Virksomheden har fået coatet mange af deres sliddele hos os gennem flere år og har været meget tilfreds med resultatet hver gang. Hos Alfotech samarbejder vi nemlig med en af de førende specialister indenfor hårdmetalbelægning. Virksomheden er ISO 9001-certificeret.

Maskine til hårdmetalbelægning

Hvad kan hårdmetalbelægges?

Næsten alt.

Lige fra nye til brugte sliddele som eksempelvis aksler, akselbøsninger, sæder og roterende dele samt stempler og armaturdele.

Afhængig af komponenters funktion bruges Chromoxid, Chromcarbid, Aluminiumoxid, Wolframcarbid, Nigrafit og flere andre som belægning. Er sliddelen i direkte kontakt med fødevarer, anvendes FDA-godkendte materialer.

Læs mere om hårdmetalbelægning

Om DANÆG

Om Alfotech

DANÆG kan føres tilbage til starten af 1895. Dengang hed virksomheden Dansk Andels Ægeksport og blev stiftet for at tage vare på den voksende eksport af danske æg til England. Den nuværende form fik DANÆG i 2004 gennem en fusion med svenske Kronägg.

I dag beskæftiger DANÆG ca. 300 ansatte og omsætter for 900 mio. kr. årligt.

Det er DANÆG-koncernens mål at sende mindst ét nyt, innovativt æggeprodukt på markedet – hvert eneste år. Der udslåes hver dag 750.000 æg. Det bliver til mange forskellige kvalitetsprodukter. Udviklingsaktiviteterne koordineres i afdelingen for produktudvikling hos DANÆG i Roskilde. 

Alfotech er en danskejet virksomhed, der blev grundlagt i 1984. Vi repræsenterer flere internationale leverandører af kvalitetsprodukter og løsninger, der naturligvis lever op til industriens strenge krav. 

Vores kunder er fra fødevareindustrien, den farmaceutiske industri og den kemiske industri i Nordeuropa. Vi importerer, udvikler og producerer mange af de komponenter, der indgår i vores løsninger. Netop den viden, vi har fået gennem 35 års udvikling af produkter, giver os stor ekspertise i at finde den rette løsning til netop din virksomhed.

Luk
Log ind

Der opstod en fejl!

Glemt password

Der opstod en fejl!

Der er nu sendt en e-mail til dig med instruktioner til at nulstille dit password.