CO-RO

CO-RO

Teflonslanger betaler sig hos fødevarevirksomheden CO-RO.

Teflon betaler sig

“Vi har altid haft stor fokus på produktionsteknologien og tror på princippet om, at topkvalitet i slutproduktet starter med topkvalitet i råmaterialerne. Desuden overvåger vi nøje alle interne processer i vor kvalitetsstyring og alle faser af produktionen bliver dokumenteret. At vi har skiftet til Alfotech’s teflonslanger har givet flere fordele. Slangerne er altid tætte ved samlingerne, så vores luftkompressor kører mindre og dermed sparer os penge. Teflonslangerne er kemikalieresistente og kan tåle vores rengøring. De er lidt dyrere i indkøb, men holdbarheden gør, at pengene hurtigt er tjent hjem igen.“

Sådan udtaler Rudi Hein, Maintenance Assistent, Tech ved CO-RO A/S.

Fordele ved Teflonslanger
Traditionelle PVC-slanger kan med fordel erstattes af slanger i PTFE.

En af fordelene ved teflonslangerne er holdbarheden, specielt ved brug i områder, hvor der rengøres med lavtryksrengøringssystemer. Høj kemikaliekoncentration vil hurtig udtørre slangerne og forøge risikoen for brud på PVC-slanger, hvorimod teflonslanger vil fortsætte med at holde. En anden fordel er energibesparelse og dermed bedre driftsøkonomi på sigt.

Dong Energy har beregnet, at et lækagetab gennem et 1 mm. hul ved 8 bar i et trykluftsnet giver et tab på DKK 5.200,- per år.

Stort udvalg af teflonslanger

Vi har et stort udvalg af teflonslanger, som kan leveres i flere farver, herunder i dem vist på billedet. Vi leverer også i andre farver op til ø50 mm. Slangerne, som alle er FDA-godkendte, er ekstruderet i PTFE. De kan steriliseres og dækker temperaturer fra -73°C til +260°C.

Se alle specifikationerne

Om CO-RO

Om Alfotech

CO-RO A/S er en dansk virksomhed, der koncentrerer sig om den gode smag. Igennem de sidste 50 år har virksomheden udviklet en lang række drikkekoncentrater, hvor produktionsteknologien har haft stor indflydelse på markedssuccesen.

CO-RO A/S er repræsenteret i mere end 100 lande med internationalt anerkendte varemærker såsom Sunquick, Suntop og Suncola læskedrikke, Sun Lolly frys-selv is, Great kulsyreholdige performance-drikke, samt juicemærkerne Sunfresh, Sun-C og Original.

Alfotech er en danskejet virksomhed, der blev grundlagt i 1984. Vi repræsenterer flere internationale leverandører af kvalitetsprodukter og løsninger, der naturligvis lever op til industriens strenge krav. 

Vores kunder er fra fødevareindustrien, den farmaceutiske industri og den kemiske industri i Nordeuropa. Vi importerer, udvikler og producerer mange af de komponenter, der indgår i vores løsninger. Netop den viden, vi har fået gennem 35 års udvikling af produkter, giver os stor ekspertise i at finde den rette løsning til netop din virksomhed.

Luk
Log ind

Der opstod en fejl!

Glemt password

Der opstod en fejl!

Der er nu sendt en e-mail til dig med instruktioner til at nulstille dit password.