Skånemejerier

Skånemejerier

Forbedret slangelevetid med Beverage Plus og InterLock-system.

Skånemejeriernes vej til øget effektivitet og sikkerhed

På Skånemejeriernes avancerede produktionsanlæg i Malmø stod man overfor en betydelig udfordring.
Den hyppige udskiftning af de traditionelle madslanger, anvendt til transport af sylteprodukter, resulterede i både driftsforstyrrelser og øgede omkostninger.

Løsningen: Beverage Plus-slanger fra Alfotech

Skiftet til Beverage Plus-slanger hos Skånemejerier var ikke kun et spørgsmål om forbedret materialevalg - fra traditionel naturgummi til brombutylgummi (BIIR) - men også en tilpasning specielt designet til at modstå de frugtsyrer, der findes i syltetøj og juiceprodukter.

Denne ændring forlængede levetiden af slangerne markant, fra 3 måneder til over et år, hvilket medførte betydelige økonomiske og driftsmæssige fordele for Skånemejerier.

Værdifuld partner med ekspertise og god service

"Med kvalificeret rådgivning fra Alfotech fik vi en specialiseret partner, som hver gang finder den mest optimale kombination af pris, kvalitet og tilpasning. Hurtig service og et omfattende lager hjælper også med hurtige ændringer i driften. Ved hjælp af InterLock-systemet til vores preskoblinger øgede vi desuden både sikkerheden og hygiejnen i produktionen af vores sylteprodukter."

Björn Eriksson, Head of Technology & Maintenance, Skånemejerier

Mælkekarton fra Skånemejerier
Bedre sikkerhed og hygiejne med InterLock-systemet

Bedre sikkerhed og hygiejne med InterLock-systemet

En afgørende del af løsningen var desuden integrationen af Alfotechs InterLock-system på preskoblingerne.

Dette system øgede ikke blot sikkerheden markant ved at forhindre utilsigtede frakoblinger, men det bidrog også til en højere hygiejnestandard i produktionsprocessen. Dette var særligt vigtigt for Skånemejerier, som lægger stor vægt på fødevaresikkerhed og kvalitet i deres sylteproduktion.

Om Skånemejerier

Om Alfotech

Vi bekymrer os om den svenske mælkeproducent og mangfoldigheden på det svenske mejerimarked. Skånemejerier er så meget mere end et mejeri i Skåne. Alle ved, at vores mejeriprodukter er gode. Men i de senere år har vi forstået, at Skånemejerier-mærket står for så meget mere.

At købe mælk produceret i Sverige er for mange en aktiv handling - en beslutning. Det har skabt en nærhed til vores forbrugere, som vi er enormt stolte over og glade for. Vi beskæftiger godt 600 medarbejdere direkte og mange flere i vores nærområde.

Omkring 400 mælkeproducenter i Skåne og det sydlige Sverige leverer mælk til vores mejerier. Skånemejerier har siden sommeren 2012 været en del af mejerikoncernen Groupe Lactalis.

Alfotech is a Danish-owned company founded in 1984. We represent several international suppliers of quality products and solutions that naturally meet the strict requirements of the industry. 

Our customers are from the food, pharmaceutical and chemical industries in Northern Europe. We import, develop and manufacture many of the components used in our solutions. The knowledge we have gained through 35 years of product development gives us great expertise in finding the right solution for your business.

Luk
Log ind

Der opstod en fejl!

Glemt password

Der opstod en fejl!

Der er nu sendt en e-mail til dig med instruktioner til at nulstille dit password.