Skal dine produkter holdes varme eller kolde?
27-09-2021

Skal dine produkter holdes varme eller kolde?

Specialløsninger

Hos Alfotech tilbyder vi en række kvalitetsløsninger, der er tilpasset alle individuelle ønsker og behov.

Den enkle løsning med en isoleret slange

Isoleret slange

Oplever du problemer med kondens på ydersiden af ​​dine slanger, er isolerede slanger den oplagte løsning. De er lavet med ekstra vægtykkelse i vulkaniseret gummi, en tykkelse, som er afstemt til den specifikke opgave. En isoleret slange er derfor den rigtige løsning, hvis det ikke er nødvendigt at tilføre energi til at køle eller opvarme produktet.

Dobbeltkappede slanger

Med en dobbeltkappet slange sker opvarmning eller afkøling med væske, såsom varmt vand til opvarmning eller isvand til køling. Opvarmning samt afkøling sker ved at cirkulere væske i rummet mellem de to slanger og dimensioneres efter det aktuelle energibehov.

Løsningskombinationerne er uendelige og specificeres i detaljer til den aktuelle driftssituation, som f.eks. produkttype, temperaturer, længder, tilslutninger osv. På den måde opnår du en enkel og pålidelig løsning.

Læs mere om dobbeltkappede slanger

Dobbeltkappet slange

El-trace-slanger

Ønsker du mere præcis styring af temperaturen på dine produkter, er slanger med indbygget el-varmelegeme også en mulighed. Uanset om du ønsker at holde limen varm til dit limsystem, holde chokoladevæsken flydende på fyldemaskiner eller noget helt tredje, så har vi altid den rigtige løsning.

Vores el-traced slanger er velegnede til individuelle opgaver efter specificerede krav i forhold til f.eks. medier, temperatur, tryk og dimensioner. Ydermere skal vi også vide, om den skal overholde FKM (EU1935/2004) eller andre regler.

Skal du kunne styre temperaturen, kan slangerne udstyres med temperaturføler og tilsluttes en styreenhed, som sikrer, at temperaturen bliver helt som ønsket.

Læs mere om el-traced slanger

El-traced slange

Lad os samle løsningen

Som altid kan vi levere en løsning efter dine præferencer, baseret på flere parametre. Vi sørger selvfølgelig også for, at al nødvendig dokumentation medfølger. Da størstedelen af ​​de medfølgende varer normalt er lagervarer, vil leveringstiden ofte være kort. Med mange af vores løsninger tilbyder vi også genbrug af fittings. Dette sikrer ikke kun bæredygtig genbrug, men hjælper også med at reducere dine omkostninger.

Kontakt gerne vores salgskonsulenter på telefon eller e-mail - sammen kan I evt. booke et fysisk møde på jeres virksomhedsadresse.

Luk
Log ind

Der opstod en fejl!

Glemt password

Der opstod en fejl!

Der er nu sendt en e-mail til dig med instruktioner til at nulstille dit password.