Succeshistorier fra procesindustrien


AAK havn
AAK kundecase

AAK

”Vi er meget glade for samarbejdet med Alfotech. De har formået at fremstille en slange, der passer til vores produktion, som vi ikke har oplevet nogen driftsforstyrrelser med. Gevinsten er desuden, at vi sparer meget tid ved udskiftning og servicering”, fortæller Steen Fammé fra AAK.

Premier IS - Is mix.png
Premier Is kundecase

Premier Is

“Jeg har samarbejdet med Alfotech de sidste 6 år og har altid været meget tilfreds. Alfotech sætter sig ind i vores behov og kommer med gode forslag, som optimerer vores forretning her og nu, men også på sigt. Derudover er de meget leveringsdygtige.” afslutter Lars fra Premier Is i Thisted.

co-ro-prodmix2-min.png
CO-RO FOOD kundecase

CO-RO FOOD A/S

“Teflonslangerne er kemikalieresistente og kan tåle vores rengøring. De er lidt dyrere i indkøb, men holdbarheden gør, at pengene hurtigt er tjent hjem igen“, udtaler Rudi Hein, Maintenance
Assistent, Tech v. CO-RO A/S.

Danæg - brune æg.png
DANÆG kundecase

DANÆG

“Det betaler sig i det lange løb. Vi oplever en markant besparelse ved, at vores sliddele holder længere, og vi skal ikke servicere vores maskiner så ofte og har derved færre produktionsstop. Med andre ord: det er en væsentlig økonomisk gevinst.“ udtaler Dion Nielsen fra DANÆG Products i Roskilde.

Cocio - Bo Boesen.jpg
Cocio kundecase

Cocio

"Vi skifter nu pakninger for stempler 2-3 gange om året, og vi har kørt med de samme stempler i nu 4 år. Vi har haft en stor økonomisk fordel med denne løsning og kan varmt anbefale Alfotech’s hårdmetal belægning” udtaler Teknisk chef, Bo Boesen.

skaanemejerier_banner.png
Skånemejerier kundecase

Skånemejerier

"Med kvalificeret rådgivning fra Alfotech får man en specialiseret partner, der finder den mest optimale kombination af pris, kvalitet og tilpasning", siger Björn Eriksson, Head of Technology & Maintenance.