Behov for nyt procesudstyr i kølvandet på serviceeftersynet?
  • Forside >
  • Nyheder >
  • Behov for nyt procesudstyr i kølvandet på serviceeftersynet?
05-07-2022

Behov for nyt procesudstyr i kølvandet på serviceeftersynet?

Produktindsigt

Vi holder hjulene kørende i sommerperioden

Sommerferien er over os og mange er draget på ferie. Det er tiltrængt for mange efter godt og vel 2 år med en udfordrende pandemi. Trods sæsontiden er vi naturligvis stadigvæk klar til at tage imod ordrer – måske I har behov for nyt procesudstyr såsom slanger, akseltætninger eller fittings efter at have gennemgået jeres procesanlæg?

Vores lager- og logistikafdeling har haft travlt med at fylde varelageret op hen over de seneste uger og som altid har vores indkøbsafdeling været på forkant i forhold til den forventede efterspørgsel, især blandt vores kunder indenfor fødevareindustrien og den farmaceutiske industri. Derfor er vi lige nu leveringsdygtige indenfor flere af de mest populære produktkategorier, herunder eksempelvis:

Hvis du har forespørgsler til andre typer produkter, så er du naturligvis velkommen til at tage fat i vores salgskonsulenter via e-mail alfotech@alfotech.dk eller telefon +45 7020 0422. De kan både hjælpe dig med rådgivning, priser og forventede leveringstider.

Video flashback: Hurtig video guide til unionspakninger med filter

Hen over foråret satte vi fokus på unionspakninger med filter, en produktkategori som især er populær blandt de af vores kunder, som har flere pumper installeret på procesanlægget. I vores nyhedsartikel fra marts gik vi i dybden med gode grunde til at benytte unionspakninger med filter, og i vores opfølgende hurtige video guide fra maj kom vi nærmere ind på maskestørrelsens betydning for filteret og de primære anvendelsesområder.

Luk
Log ind

Der opstod en fejl!

Glemt password

Der opstod en fejl!

Der er nu sendt en e-mail til dig med instruktioner til at nulstille dit password.