ISAR WATER: Alfotech's nye allround-slange
18-05-2021

ISAR WATER: Alfotech's nye allround-slange

Produktlanceringer

ISAR WATER er Alfotech's nye slangetype, som har en bred vifte af funktioner. Slangen er optimal at bruge i produktioner med mange forskellige typer væsker. Her er der tale om både kolde, varme samt fedtholdige væsker. Den er altså velegnet i produktioner med alt fra drikkevarer til rengøringsopgaver, som kræver væsker af forskellig temperatur.

Flere farvevalg

ISAR WATER processlange

Alfotech fører ISAR WATER i to farver da mange industrier fx vælger at bruge blå slanger til kolde væsker og røde slanger til varme væsker- På den måde gøres operatørerne opmærksomme på, at temperaturerne kan være meget høje. 

En smidig og fleksibel slange

ISAR WATER har altså en vidtspændende en arbejdstemperaturen - helt fra -20°C op til 100°C, og derfor kan slangen selvfølgelig CIP-rengøres.

Tværsnit af ISAR WATER-slangen

Slangen er meget smidig på trods af dens høje arbejdstryk på 20 bar. Dens udvendige overflade er fremstillet i en blanding af NBR og PVC, hvilket gør den ekstra glat og smudsafvisende. Indvendigt er den er hvid og glat og fremstillet i NBR, som er i stand til at håndtere fedtholdige produkter.

ISAR WATER lever selvfølgelig op til gældende EU-regler (1935/2004 + 2006/2023) samt FDA for direkte kontakt med medier. Foruden de mange egenskaber forhandler Alfotech slangen til en attraktiv pris.

Læs mere om ISAR WATER

Vores brede slangeprogram kan optimere dine processer

Alfotech udvikler til stadighed vores produktprogram, og her er ISAR WATER det seneste skud på stammen. Vi lagerfører et af de bredeste slangeprogrammer til alle slags processer indenfor fødevare-, farmaceutiske- og kemiske industrier.

Hvis du står med problemstillinger vedrørende slanger i din daglige produktion, er Alfotech altid klar til en uforpligtende snak. Her kan vi rådgive dig omkring, hvilke af vores slanger som kan optimere netop dine processer.

Kontakt os

Luk
Log ind

Der opstod en fejl!

Glemt password

Der opstod en fejl!

Der er nu sendt en e-mail til dig med instruktioner til at nulstille dit password.