Alfotech lancerer AWH kontraventilen
30-11-2021

Alfotech lancerer AWH kontraventilen

Produktlanceringer

I mange år har AWH’s produkter været yderst populære blandt vores kunder. Derfor kan vi nu også med glæde lancere AWH kontraventilen i vesteuropæisk topkvalitet og naturligvis designet til både farmaceutisk og fødevareproduktion (1935/2004). Produktet kan nu bestilles via vores webshop.

Teknisk tegning af AWH kontraventil

Sådan fungerer den

AWH kontraventilen forhindrer returløb i eksempelvis mejerirør ved hjælp af en fjederbelastet ventil-kegle. Ved arbejdstryk på minimum 0.05 bar presses den nederste del af keglen indad, og dette sikrer gennemløb af væsken. Med en indsat O-ring sørger ventilkeglen modsat for at stoppe returløbet, således at væsken kun kan løbe én vej under produktionen. Kontraventilen lukker altså helt i, når der ikke er noget gennemløb.

Kontraventilens design

AWH kontraventilen er fremstillet i rustfrit stål (AISI 316L), kommer ligeløbende med svejseender og har en glat og rengøringsvenlig udvendig overflade.

Den findes også i en ATEX-version til kemikalievæsker, for eksempel til brug på bryggeriet, hvor spritten kun må løbe én vej i forbindelse med destillering. Kontraventilen kan desuden leveres med alle gængse DIN-, SMS-, DS- og Clamp-tilslutninger, og fås både til DIN og tommerør.

Læs mere om AWH kontraventilen

AWH kontraventil

Brug for specialdesignet løsning?

Smed der svejser

Husk at vi altid kan sammensætte en løsning med AWH’s kontraventil efter jeres behov og specifikationer på vores eget montageværksted, hvor vores certificerede smede har stor erfaring med at udfærdige lignende specialløsninger til vores kunder. For eksempel kan vi sagtens kombinere SMS- og DIN-tilslutninger med AWH kontraventilen, hvis I står og har brug for det. Vi har desuden en stor lagerbeholdning og har kort leveringstid på både unikke sammensatte løsninger og komponenter.

Læs mere om montageværkstedet

Luk
Log ind

Der opstod en fejl!

Glemt password

Der opstod en fejl!

Der er nu sendt en e-mail til dig med instruktioner til at nulstille dit password.