Flowmania: Væskekontrol og regulering i produktionen
  • Forside >
  • Nyheder >
  • Flowmania: Væskekontrol og regulering i produktionen
07-03-2024

Flowmania: Væskekontrol og regulering i produktionen

Produktindsigt

Har du nogensinde overvejet, hvor vigtig omhyggelig væskekontrol og regulering er for jeres produktionsproces?

Med det rette udstyr til væskekontrol og regulering kan du undgå ineffektivitet, kvalitetsproblemer og unødvendigt spild i driften. Dette kan selvsagt spare jeres virksomhed for mange penge.

Hos Alfotech mener vi, at hver en dråbe tæller. Netop derfor er vores produktsortiment indenfor butterflyventiler, kontraventiler og prøveudtagshaner nøje udvalgt i forhold til det vores kunder ofte efterspørger.

Læs med og få indsigt i det bedste flowudstyr på varehylderne!

Effektiv flowkontrol med butterflyventilen

AWH butterflyventil ISO

Designet til at tilbyde ubesværet flowkontrol med sin strømlinede konstruktion, sikrer butterflyventilen regulering af flowet i rørsystemet, dvs. du kan åbne eller lukke – både helt eller delvist – for gennemstrømningen af væske.

Vores rustfri AWH butterflyventil tilbyder optimal ydeevne, selv under de mest krævende forhold. Dens robusthed og korrosionsresistens gør den ideel til en bred vifte af applikationer, både indenfor fødevare- og medicinalproduktion. Vidste du forresten, at den var blandt kundernes favoritter i 2023?

Læs mere om butterflyventilen

Sikkerhedsbarriere med kontraventilen

AWH kontraventil

Safety first - always.

Vores AWH kontraventil i rustfrit stål er designet til at beskytte dine systemer mod uønsket tilbageløb. Den er en uundværlig sikkerhedsbarriere, der sørger for, at dine processer forbliver rene og kontaminationsfrie. Med sin præcise funktion og konstruktion i højkvalitetsmaterialer er AWH kontraventilen garanti for sikkerhed og effektivitet i ethvert system, hvor den installeres.

Læs mere om kontraventilen

Præcision og hygiejne med prøveudtagshanen

Indenfor prøveudtagning i procesindustrien er nøgleordene præcision og hygiejne. Vores prøveudtagshane med eller uden skyl er specielt designet til at imødekomme disse krav. Fremstillet i rustfrit stål AISI 316L og med en overfladeruhed på ≤ 0,8 µ, sikrer dette produkt, at hver prøveudtagning er nøjagtig og kontaminationsfri.

Prøveudtagshanen er især velegnet til kritiske applikationer inden for fødevare- og medicinalindustrien, hvor der stilles ekstra høje kvalitetskrav.

Læs mere om prøveudtagshanerne

Collage prøveudtagshaner

Vi er dine flow-eksperter

Gennem næsten fire årtier har vi specialiseret os i udstyr til kontrol og regulering af væsker, hvilket har gjort os til anerkendte eksperter inden for flowteknologi. Vores omfattende erfaring sikrer, at vi forstår dine unikke behov og kan tilbyde skræddersyede løsninger.

For personlig rådgivning og løsninger, der matcher dine specifikationer, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 7020 0422 eller via e-mail foresporgsel@alfotech.dk.

Luk
Log ind

Der opstod en fejl!

Glemt password

Der opstod en fejl!

Der er nu sendt en e-mail til dig med instruktioner til at nulstille dit password.