Montageværksted.jpg

Montageværksted


Montageopgaver og skræddersyede løsninger.

Vidste du, at Alfotech tilbyder certificeret svejsning på vores montageværksted?


Ud over at udvikle og producere specialløsninger kan vi med vores in-house montageværksted tilpasse og svejse løsninger sammen - skræddersyet til netop dine behov. Det kan eksempelvis være, ud fra dine eksakte ønsker og krav, at svejse specielle fittings eller ventiler på slangeløsninger til brug i fødevare- eller farmaceutiske industri. Hvis du har specielle muffer eller gevind, som vi ikke lagerfører, kan vi også bearbejde og svejse dem på vores løsninger. Vi kan fra vores velassorterede lager plukke og montere specialløsningerne og levere dem fra dag til dag.

Har du brug for hjælp til de mere typiske montageopgaver, som f.eks. genmontage eller at få presset forskellige omløbere eller kraver på, hjælper vi også gerne med det. Ved en genmontage genanvender vi dine slangestudse. Vi afmonterer slangeenderne fra den brugte slange, og presser den brugte studs på en ny slange med en ny muffe. Du kan spare helt op til 60% på dine slanger. Derudover forlænges levetiden på dine slanger markant, når de optimeres til driftsforholdene.

Vi kan hjælpe, hvis du har brug for:

  • Materiale overensstemmelseserklæring
  • Dokumentation for sporbarhed
  • Ruhedsmåling
  • Materialecertifikater med Global og Specifik Migration
  • Mærkning
  • Påtrykning af batchnummer
  • Trykprøvecertifikat
  • Svejsning og tilpasning

Svejsning og tilpasning
På svejseværkstedet bruger vi den nyeste TIG-svejseteknologi og vi er certificeret til rørsvejsning i alle dimensioner mejerirør fra Ø 6 mm og opefter.

Alle vores svejse-fittings og rør er lavet af Austenitisk Syrefast Rustfrit stål, også kendt som EN 1.4404 / AISI 316L.

Stål EN 1.4404 / AISI 316L er den bedste og mest anvendte stålkvalitet inden for fødevare- og medicinalindustrien, da den både er yderst korrosionsbestandig og meget velegnet til svejsning.

Vi anvender altid Formier gas som beskyttelsesgas/ baggas, da det giver den bedste beskyttelse af stålets kvaliteter og samtidig et pænt visuelt resultat. Svejsezonen genoprettes efterfølgende ved afpudsning med mindre andet er aftalt.

Montering og kemi
Ved vores afsluttende montage er det ofte nødvendigt at anvende glidemidler, smøremidler samt gevindtætning for at opnå det bedste resultat. I disse tilfælde anvender vi altid NSF-godkendte produkter. Produkterne er klassificeret som ikke-giftige, og vi påvirker dermed udelukkende jeres produktion positivt.


Certifikater og dokumentation
Lovgivningen er helt central for vilkårene for at producere fødevarer og farmaceutiske produkter i Danmark. Vi sikrer altid, at alle vores komponenter lever op til den gældende lovgivning, og du kan derfor altid kontakte os for at få udleveret certifikater på slanger og fittings leveret af Alfotech. På den måde slipper du for at bekymre dig unødigt om at opfylde gældende lovgivning.


Har I behov for specialtilpassede montageopgaver? 
Download vores brochure og læs mere om vores kompetencer.