Nyheder


Hold dig opdateret med vores nyhedssektion, hvor vi løbende sætter fokus på nyeste produkter, skræddersyede løsninger, markedstendenser, historier ude fra kunderne og meget mere.

valve-and-pipe-system.jpg

Optimér jeres produktion med detekterbare pakninger

19. januar 2023
Nysgerrig på detekterbare pakninger og deres rolle i procesindustrien? Vi dækker her konstruktion, brug og fordele ved dette vigtige tekniske tilbehør, som ofte anvendes i sikkerheds- og kvalitetsbevi…
Læs mere
AG lynkoblinger.jpg

Kender du til koblingerne, som lynhurtigt kan udskiftes?

3. januar 2023
Lynkoblinger anvendes i dag på tværs af procesindustrien til produktionsmiljøer, hvor væsker og/eller tryk indgår. I vores nye miniguide til denne produktkategori kan du blive klogere på både typer og…
Læs mere
collage-beverageplus-adapter.jpg

Adapteren som gør Camlock-tilslutning til en leg

8. december 2022
Hos Alfotech har vi udviklet vores egen adapter for Camlock til DS/SMS/SAV tilslutninger. Den løser ofte en problemstilling ude hos vores kunder i fødevareindustrien.
Læs mere
pharmaproduction_1280x720px.jpg

Minimér risikoen for produktionsstop efter nytår

22. november 2022
December måned står for døren og det er ensbetydende med den årlige serviceinspektion på procesanlægget. Vær forberedt og undgå risikoen for produktionsstop efter nytår.
Læs mere
mockupafslangesamler.jpg

Hurtig videoguide: Sådan bruger du Alfotech’s online slangesamler

8. november 2022
Med Alfotech's intuitive slangesamler kan du nemt og hurtigt samle din egen slangeløsning online efter behov. Benytter du samtidig din egen brugerkonto, kan du lægge en bestilling direkte.
Læs mere
welder-dark.jpg

Sådan hjalp vi innovativ kunde med specialdesignet kogekar

26. oktober 2022
Den seneste specialopgave for vores montageværksted tog udgangspunkt i vores innovative kundes egen idé. Men ikke alt var lige let ifølge Martin, vores klejnsmed.
Læs mere