Nyheder


Hold dig opdateret med vores nyhedssektion, hvor vi løbende sætter fokus på nyeste produkter, skræddersyede løsninger, markedstendenser, historier ude fra kunderne og meget mere.

man connecting beer keg to hose.jpg

Slangevalgsguiden: Perfekt pasform

23. november 2023
Det kan være noget af en opgave at finde rundt i slangekoblingstyperne indenfor procesindustrien. Men bare rolig - i denne udgave af Slangevalgsguiden gør vi dig meget klogere på emnet.
Læs mere
collage-cartridge-seals.jpg

Produktlancering: Patrontætninger fra øverste hylde

8. november 2023
Vi lancerer nu patrontætninger til brug i pumper, mixere og andet udstyr med roterende dele! Læs med i denne artikel og bliv klogere på produkterne og fordelene ved vores nye modeller.
Læs mere
plant pressure gauge.jpg

Slangevalgsguiden: Under tryk

25. oktober 2023
Kender du trykkets rolle når det kommer til valget af den næste industrislange? Få overblikket i denne artikel, hvor vi zoomer ind på en af de vigtigste produktspecifikationer.
Læs mere
Peter with sampling valve.jpg

Produktlancering: Nye prøveudtagshaner

11. oktober 2023
Opdag vores nyeste prøveudtagshaner til fødevareindustrien. Sikker, præcis og hygiejnisk prøveudtagning for bedre kontrol af produktkvalitet.
Læs mere
Large commercial kitchen.jpg

Derfor er slangeoprulleren ideel til storkøkkenet

27. september 2023
Vidste du at slangeoprulleren er velegnet til storkøkkenet? Vi kommer nærmere ind på dens rolle for arbejdsstedet samt de vigtigste fordele ved den. Læs med og bliv klogere.
Læs mere
Artikelbillede - Produktlancering Ny udluftningsventil .jpg

Produktlancering: Ny udluftningsventil fra Alfotech

14. september 2023
Alfotech lancerer nu udluftningsventilen, som kan bruges til tanke på for eksempel mejeriet eller bryggeriet. Læs om hvordan den fungerer, dens konstruktionen, samt egenskaber og fordele.
Læs mere