Nyheder


Hold dig opdateret med vores nyhedssektion, hvor vi løbende sætter fokus på nyeste produkter, skræddersyede løsninger, markedstendenser, historier ude fra kunderne og meget mere.

video-thumb_dynamic-clc_1272x713px.png

De 3 vigtigste fordele ved Alfotech's nye Dynamic CLC-slange

24. maj 2022
Få styr på de 3 vigtigste fordele ved Alfotech's nye korrugerede universalslange til brug i fødevareindustrien og den farmaceutiske industri. Se vores video her.
Læs mere
video-thumb_uniongasketswithfilter_1280x718px.jpg

Hurtig video guide til unionspakninger med filter

10. maj 2022
Hvad er forskellen på mesh 20 og mesh 60, når vi snakker om unionspakninger med filter? Bliver klogere på netop denne type af produkter via vores hurtige videoguide.
Læs mere
collage_dobbeltkappetslangetilolie_1280x720px.jpg

Case: Krævende opgave for førende ingrediensvirksomhed

26. april 2022
Sammen med en af Danmarks førende ingrediensvirksomheder sammensatte vi en skræddersyet slangeløsning til deres krævende produktionsmiljø.
Læs mere
pharmaprod.jpg

Forårsguiden til aseptiske fittings

7. april 2022
Det kan være en jungle at finde rundt i de forskellige aseptiske fittings, som egner sig til procesindustrien. Vi ser nærmere på typer og anvendelse i denne forårsguide.
Læs mere
Pakning-med-filter--collage.jpg

3 grunde til at bruge unionspakninger med filter

29. marts 2022
Beskyttelse af pumperne på procesanlægget betaler sig i længden. Vi kigger nærmere på de største fordele ved at bruge unionspakninger med filter i driften.
Læs mere
oilyfoodhose-onfloor optimeret.png

De bedst-sælgende fødevareslanger for starten af 2022

15. marts 2022
Nitrilgummi er hemmeligheden bag de mest populære olie- og fedtholdige fødevareslanger i vores sortiment. Vi dykker ned i de bedst-sælgende for året indtil nu.
Læs mere