Sikkerhed først: Antistatiske slanger til pulvertransport
  • Forside >
  • Nyheder >
  • Sikkerhed først: Antistatiske slanger til pulvertransport
27-04-2023

Sikkerhed først: Antistatiske slanger til pulvertransport

Produktindsigt

Slanger til pulver bruges i procesindustrien, når der er behov for at overføre pulver fra et sted til et andet i produktionen. De kan bruges i en række forskellige applikationer, herunder til overførsel af mælkepulver, modermælkserstatning, mel, medicin og mange andre typer pulver.

Men hvornår og hvordan bør man bruge slanger til pulver? Læs med i det følgende hvor vi præsenterer vores forskellige slanger til pulver og giver jer en dybere forståelse af deres forskellige funktioner og anvendelser.

Hvor og hvornår benyttes slanger til pulver i produktionen?

Slanger til pulver anvendes til forskellige applikationer på tværs af industrier indenfor produktion af fødevarer, medicin og kemi. Med en ATEX-godkendelse kan de desuden forhindre antændelse af brandfarlige stoffer og sørger for beskyttelse mod eksplosioner. Slanger til pulver kan også anvendes i situationer, hvor der er risiko for statisk elektricitet, f.eks. i områder med høj luftfugtighed eller ved høje temperaturer.

Typisk bruges slangerne, når pulveret skal overføres fra en beholder, fx en tank eller silo, til en produktionslinje, hvor det skal bruges som en ingrediens i produktionen. Slangerne kan også bruges til at flytte pulver fra et produktionssted til et andet, fx fra en produktionslinje til en emballageenhed.

Servicetekniker i medicinalproduktion

Vigtigste fordele

Slanger til pulver har flere vigtige fordele, herunder:

  • Antistatiske og modstandsdygtige over for brandfarlige medier, hvilket hjælper med at forhindre farlige situationer og ulykker
  • Fleksibel og let konstruktion for nem håndtering
  • Ozon, slid og vejrbestandige
  • Smags- og lugtfri transport af fødevarer

Effektive antistatiske slanger til pulver

Hos Alfotech tilbyder vi et bredt udvalg af antistatiske slanger, der er designet til transport af forskellige produkter i pulverform. Dynamic Safe-Tech er ATEX-godkendt og udviklet til sikker transport af kosmetik, lægemidler og brandfarlige produkter. Vores Air Food Antistatisk slange er designet til smags- og lugtfri transport af pulveriserede fødevarer. Dynamic Antistatic er velegnet til høje temperaturer og dynamiske belastninger ved transport af følsomme medier.

Desuden er Pharmasteel Press med jordkabel kemisk resistent og fleksibel, hvilket gør den ideel til transport af pulverformige medier i fødevare-, medicinal-, bioteknologi- og kosmetikindustrien.

Pharmasteel Press-slange

Få hjælp til at vælge den rigtige slange

Hvis I har behov for at transportere pulver i jeres produktion, så kan vores antistatiske slanger designet til pulvertransport være den ideelle løsning. Vores slanger er designet med den rette liner og konstruktion for at sikre en lav friktionskoefficient, smags- og lugtfri transport samt godkendt i brandfarlige miljøer.

Kontakt vores salgskonsulenter i dag for at drøfte, om en af vores slanger er det rette valg for jeres produktionsbehov. Send os en e-mail på alfotech@alfotech.dk eller ring til os på +45 7020 0422.

Luk
Log ind

Der opstod en fejl!

Glemt password

Der opstod en fejl!

Der er nu sendt en e-mail til dig med instruktioner til at nulstille dit password.