Derfor er slangeoprulleren ideel til storkøkkenet
  • Forside >
  • Nyheder >
  • Derfor er slangeoprulleren ideel til storkøkkenet
27-09-2023

Derfor er slangeoprulleren ideel til storkøkkenet

Produktindsigt

Forestil dig et travlt storkøkken med opvask, madlavning og rengøring på fuld skrue. Orden og renhed er alfa omega for at få enderne til at nå sammen hver dag, samtidig med at ulykker og driftsstop skal undgås.

Netop i den sammenhæng er slangeoprulleren en uundværlig hjælper.

Som en nem og sikker opbevaringsanordning for rengøringsslangerne bidrager den til et mere sikkert, renligt og effektivt køkkenmiljø - og i sidste ende gladere kunder.

Læs med her og bliv klogere på, hvorfor slangeoprulleren passer godt ind i storkøkkenet!

Slangeoprullerens rolle i storkøkkenet

I storkøkkenet bruges slangeoprulleren typisk til nem og sikker opbevaring af rengøringsslangen, som anvendes til at fjerne madrester, affald og andet snavs fra gulvet og andre centrale overflader.

Slangeoprulleren er ofte monteret på væggen, men kan også være påmonteret en mobil trolley. Dens rustfrie konstruktion gør den desuden nem at rengøre og vedligeholde. Rustfrit stål er kendt for sin holdbarhed og evne til at modstå korrosion, hvilket er afgørende i det fugtige og ofte sure miljø i et storkøkken.

Collage af slangeoprullere

De 3 vigtigste fordele

De vigtigste fordele ved at anvende en slangeopruller i storkøkkener er:

  • Bedre sikkerhed: Ved at opbevare og håndtere rengøringsslangerne på en nem og sikker måde kan man undgå potentielt farlige snubleulykker, som i værste fald kan forårsage personskade. Derudover kan det også forhindre mulige lækager og vandudslip, som kan medføre fugtskader og skade køkkenudstyr. På denne måde kan køkkendriften også blive bedre sikret.
  • Bedre renhed: Med rengøringsslangerne korrekt opbevaret undgår man, at de kommer i kontakt med gulvet eller andre overflader, hvor de let kan opsamle bakterier og snavs. Desuden bliver de ikke beskidte, når de ikke er i brug. Begge dele minimerer risikoen for krydskontaminering og sikrer en høj køkkenhygiejne.
  • Større rengøringseffektivitet: Slangeoprulleren bidrager til nem, hurtig og sikker rengøring med korrekt udtræk og oprulning hver gang. Dette gør det lettere for rengøringsteamet at bevæge sig rundt, få adgang til alle områder i storkøkkenet og udføre rengøringen på kortere tid.
Hånd som rengør gaskomfur

Kom godt i gang: Find den rigtige model

På markedet findes der mange forskellige slangeoprullere, og det kan være en udfordring at finde den model, der bedst passer til jeres behov. Dog er der nogle grundlæggende faktorer at overveje, når I skal vælge en slangeopruller. Det skrev vi også en guide til tilbage i juli måned.

Vores populære slangeopruller-model AFT 3500-3503 AV vil i mange tilfælde være et rigtig godt valg og kan dække langt de fleste behov. Den er bygget til spuleslanger på op til 35 meter i længden og er fremstillet i overfladebehandlet rustfrit stål. Den sektionsopdelte fjeder sørger desuden for ensartet udtræk og oprulning, hvilket bidrager til en endnu bedre rengøringseffektivitet.

Læs mere om AFT3500-3503 AV

Slangeopruller i brug

Book et online rådgivningsmøde

Udnyt muligheden for værdifuld rådgivning og book et online møde med en af vores salgskonsulenter. De har set det meste indenfor rengøringssystemer i storkøkkener og kan hjælpe jer med at finde den helt rigtige opbevaringsløsning til jeres rengøringsslanger.

Skriv til os på alfotech@alfotech.dk eller ring til os på telefon +45 7020 0422, så vi kan få sat kryds i kalenderen📅

Luk
Log ind

Der opstod en fejl!

Glemt password

Der opstod en fejl!

Der er nu sendt en e-mail til dig med instruktioner til at nulstille dit password.