Værksted - Svejsebillede 1(950x800px) (1).jpg

Vi skræddersyer løsninger til dine behov

12. november 2020
Vidste du, at vi hos Alfotech har et in-house montageværksted, hvor vores certificerede svejsere sammensætter og tilpasser løsninger, som er skræddersyet til dine behov?
 
På montageværkstedet kan vi blandt andet løse opgaver som:
  • Sammensætte forskellige fittings-standarder til overgangsstykker fra en dimension til en anden - nemt og hurtigt, da vi lagerfører de mange typer fittings 
  • Udvikling og design af mere komplicerede, såsom hygiejniske hurtigkoblinger til tømning af palletanke
… og rustfrie bælgslanger konfigureres også på montage værkstedet

Alfotech’s lagerprogram omfatter naturligvis også fleksible rustfri bælgslanger fra Ø8 mm. til Ø 200 mm. På montageværkstedet kan vi konfigurere og påsvejse de koblinger, der passer til netop jeres procesanlæg, og vi bruger naturligvis baggas for en optimal svejsning. De rustfrie bælgslanger er velegnede til ekstreme temperaturer og tryk, hvilket gør dem særligt velegnede til hedvand og andre forsyningsinstallationer.
  • Velegnet til høje temperaturer op til +200°C
  • Arbejdstryk op til 100 bar afhængig af dimensionen

 

 

 

 


Indvendig er slangen fremstillet i korrugeret rustfrit stål i AISI 304 eller AISI 321L, og udvendig er den beklædt med rustfri flet i enten AISI 304L eller AISI 316. 
Slangen kan desuden overtrækkes med silikone, hvis den skal bruges i miljøer, der kræver en hygiejnisk overflade, og med et varmebestandigt lag, hvis der er behov for beskyttelse mod varmeoverflader.

Læs mere om vores rustfri bælgslange

Andre nyheder