Vedligeholdelsens ABC: Maksimér din processlanges levetid
  • Forside >
  • Nyheder >
  • Vedligeholdelsens ABC: Maksimér din processlanges levetid
04-04-2024

Vedligeholdelsens ABC: Maksimér din processlanges levetid

Guides & vejledninger

Med effektivitet og pålidelighed for øje i produktionen er kvaliteten af dit udstyr ikke bare vigtigt; det er afgørende. Hemmeligheden bag en velfungerende drift ligger dog ikke kun i udstyret, som du bruger, men også dets fortsatte vedligehold. Og det gælder ikke mindst processlanger!

Forestil dig at alle produktionslinjerne kører som smurt langt størstedelen af tiden uden uventede driftsafbrydelser. Lyder det for godt til at være sandt? Det behøver det ikke at være.

Med denne guide giver vi dig vores bedste råd indenfor vedligehold af processlanger og sætter fokus på det helt rette slangetilbehør, som på sigt kan spare dig for mange penge på driften.

Læs med og bliv klogere!

Vores 5 bedste råd

Mand som peger på dig

Overvej følgende tiltag med henblik på at forlænge levetiden på dine processlanger:

  • Regelmæssig inspektion: Check processlangerne for slid, skader eller tegn på ældning regelmæssigt. Dette kan hjælpe med at identificere potentielle problemer før de opstår.
  • Omhyggelig montering: Selv i en meget travl drift betaler det sig at være ekstra omhyggelig, når slangerne eller andet tilbehør skal udskiftes. Grundig montering er med til at forebygge nedetid og mulige sikkerhedsrisici.
  • Hyppig rengøring: Visse processlanger kræver hyppig rengøring, eksempelvis hvis mediet er animalske olier. Med hyppig og grundig rengøring bibeholdes processlangernes egenskaber i længere tid. Efter rengøring er det vigtigt at slangerne skylles grundigt, da overskydende kemikalier kan have en negativ indvirkning på flere gummikvaliteter.
  • Optimal håndtering og opbevaring: Brug trolleys til at transportere processlangerne nemt over store områder og beskytte dem mod slid. Opbevar dem tørt samt uden for direkte sollys for at undgå skader. Husk altid at tømme dem for væske efter brug.
  • Ekstra beskyttelse: Med slangebeskyttere minimeres slid, korrosion, skær og andre skader, og dermed kan du proaktivt forhindre lækager samt reducere risikoen for nedetid.

Case: Trolleys til svensk drikkevareproducent

Fornyelig leverede vi flere trolleys til en svensk drikkevareproducent, som havde behov for at effektivisere transport og opbevaring af deres processlanger.

Trolley-modellen er konstrueret med en robust og solid rød plastikkrop med rundt hul i midten, hvori slangen let kan fastgøres. Begge sorte gummihjul er monteret på kroppen via et drejeligt beslag, som tillader nem og smidig manøvrering i alle retninger. Metalbeslagene sidder fast med bolte og vingemøtrikker og kan justeres eller strammes efter behov.

Kontakt os og hør nærmere

Collage af trolley til slange

Simpel og modstandsdygtig 2-delt slangebeskytter

Vores 2-delte slangebeskytter, som blev lanceret sidste år, er konstrueret i slidstærkt nitrilgummi (NBR). Den består af to separate dele, som nemt samles ved hjælp af et brugervenligt låsesystem, der omfatter skinner og modhager til sikker samling. Indvendigt er beskytteren forsynet med riller, der effektivt griber fat om slangens ydre overflade tæt ved koblingspunktet, hvilket sikrer en stabil og beskyttende pasform.

Slangebeskytteren fås i forskellige farver og kan derfor også nemt anvendes i forbindelse med jeres eget farvekodningssystem.

Se specifikationerne

Collage af 2-delt slangebeskytter

Få råd og vejledning om vores produktløsninger

Har du spørgsmål eller brug for yderligere råd og vejledning om vores produktløsninger indenfor tilbehør til processlanger? Vores erfarne salgsteam sidder klar til at tage en snak om netop jeres behov og hvordan vi kan være behjælpelige. Ring til os på telefon +45 7020 0422 eller send os en e-mail via foresporgsel@alfotech.dk.

Luk
Log ind

Der opstod en fejl!

Glemt password

Der opstod en fejl!

Der er nu sendt en e-mail til dig med instruktioner til at nulstille dit password.