Skræddersyede løsninger til procesindustrien
29-09-2021

Skræddersyede løsninger til procesindustrien

Specialløsninger

Fra skitse til ”the missing link”

Mangler du lige den brik der skal til for at optimere din proces? Så kan vi hos Alfotech sikkert hjælpe. Send os en skitse eller en beskrivelse og vi afkoder den til din helt unikke løsning. Dette er allerede en populær service hos vores mange kunder.

Opgaverne er mangfoldige; fra de helt simple overgange fra en fittings standard til en anden kombineret med forskelle i dimension og flow, til mere komplicerede opgaver som eksempelvis specialdesignede mundstykker til kageproduktion, injektor til ølproduktion eller udlufter til tanke – listen er lang.

Da Alfotech lagerfører et omfattende program af flere tusinde rustfrie fittings i mange standarder og størrelser, suppleret af en lang række special designede fittings, er det en enkel sag for os at sammensætte en løsning til netop din opgave og ofte med kort leveringstid.

Specialløsning til kageproduktion
Skitsetegning: Specialdesignet mundstykke

Så snart en løsning er defineret er det enkelt for os at plukke de enkelte byggeklodser og sætte dem sammen på vores in-house montageværksted, hvor vores højt kvalificerede medarbejdere kombinerer de enkelte enheder til den samlede løsning. Alt svejsearbejde udføres selvfølgelig af certificerede svejsere og er der behov for 3. parts kontrol er det selvfølgelig også en del af vores service. Vi holder selvfølgelig også styr på komponenternes batchnumre, så der også er sporbarhed på de løsninger, hvor det kræves, ligesom der vil være mulighed for materialecertifikater.

Står du og har en opgave hvor du gerne vil have vores forslag, så send os en mail eller ring på telefon +45 7020 0422 - så giver vi gerne et bud på hvordan vi kan løse akkurat din problemstilling.

Fittings af højeste kvalitet

Hos Alfotech er kvalitet vores højeste prioritet og derfor leverer vi primært fittings i syrefast rustfri stål AISI 316. Om du benytter DS, SMS, DIN eller ISO standard, i din produktion så er vi lagerførende på de fleste dimensioner og kan hurtig levere bøjninger, t-stykker, omløbere, gevindfittings og meget andet, med afsendelse samme dag.

Fordi kvalitet er vigtig, så har vi også styr på overflade-ruhed og leverer fittings til de fleste medier på Ra<0,8µm, men skulle du stille større krav, så leverer vi til medicinalindustrien fittings med en overflade ruhed på Ra<0,4µm.

Se vores udvalg af fittings

Vi binder dine processer sammen

Uanset om det er en sammensat løsning der binder dine processer sammen eller om det er enkle komponenter, vil vi hos Alfotech altid forsøge at optimere vores forslag så det opfylder lige præcist dine behov. Vi har en stor lagerbeholdning og har kort leveringstid på både unikke sammensatte løsninger og komponenter. Ønsker du at høre mere, kontakt os i dag, så giver vi gerne et bud på den bedste løsning.

Har du lyst til at få besøg, så kommer en af vores kompetente sælgere gerne forbi.

Luk
Log ind

Der opstod en fejl!

Glemt password

Der opstod en fejl!

Der er nu sendt en e-mail til dig med instruktioner til at nulstille dit password.