collage-pharma-showdown-clearway-vs-cleanroom.jpg

Pharma showdown: Clearway vs. Cleanroom

4. januar 2024

Produktion af medicinalprodukter rimer på høje krav til processlangen. Ofte er det Clearway-SD Platinum eller Dynamic Cleanroom, der løber med sejren. Men hvilken en af disse processlanger er egentlig bedst?

Det afhænger naturligvis af de krav I måtte have baseret på jeres specifikke produktionsforhold, herunder ift. eksempelvis tryk, temperatur, pladsforhold osv.

I denne udgave af vores nyhedsbrev stiller vi skarpt på fordele og ulemper ved disse to konger indenfor processlanger, som kvalitetsmæssigt er fra allerøverste hylde. På de måde bliver du klædt på til at træffe et informeret valg næste gang du skal købe ind.

Læs med og bliv klogere!

Egenskaber og anvendelse

3D Image of Clearway-SD Platinum

Clearway-SD Platinum er en højt specialiseret silikoneslange, der er velegnet til transport af produkter med alkoholindhold op til 96%. Den er varmebehandlet og kommer md en robust konstruktion i Platinum-hærdet silikone indvendigt og udvendigt. Dette gør den ideel til produktion af både fødevarer og farmaceutiske samt kosmetiske produkter.

Slangen udmærker sig ved sin ekstraordinære temperaturtolerance, der spænder fra -60°C til +200°C. Desuden er den med sin uovertrufne fleksibilitet perfekt til applikationer, der kræver en lille bøjningsradius og et højt vakuum.

3D Image of Dynamic Cleanroom

Dynamic Cleanroom er derimod en universalslange, som er udviklet med fokus på højhygiejnisk transport af medier. Slangen kombinerer de tekniske fordele ved en PFA-liner indvendigt med elasticiteten og varmeresistensen ved silikone udvendigt. Den indvendige PFA-liner giver slangen en rigtig god kemisk resistens og deler mange af de samme egenskaber som vores slanger til transport af kemiske væsker.

Med en temperaturtolerance fra -30°C til +150°C og dens fødevaregodkendelse både indvendigt og udvendigt, er Dynamic Cleanroom ideel til transport af farmaceutiske, kosmetiske og kemiske produkter.

Fordele og ulemper

Pros & cons, Clearway-SD Platinum vs. Dynamic Cleanroom

Træf det bedste valg sammen med os

Altså er både Clearway-SD Platinum og Dynamic Cleanroom fremragende valg, men med forskellige styrker og anvendelsesmuligheder. Med de belyste fordele og ulemper ved hver slange, er du nu bedre rustet til at træffe en informeret beslutning, der matcher jeres specifikke industrielle krav.

Hvis du har spørgsmål, eller brug for yderligere vejledning til at vælge den mest passende slange til jeres behov, sidder vores salgsteam altid klar til at assistere. Kontakt os for at drøfte jeres unikke krav og finde den optimale løsning til jeres virksomhed via foresporgsel@alfotech.dk eller +45 7020 0422.

Andre nyheder