Opdag de fantastiske egenskaber ved UPE-lineren
16-02-2023

Opdag de fantastiske egenskaber ved UPE-lineren

Produktindsigt

Kemislanger udgør et kritisk komponent i kemisk forarbejdning på grund af deres evne til at håndtere ætsende væsker, kemiske dampe og andre farlige materialer. De skal være pålidelige og sikre for at forhindre kemiske udslip og andre uheld. Kemislanger, der er fremstillet med en integreret liner af ultrahøjmolekylær polyethylen (UPE-liner), og er et populært valg, fordi den giver en række fordele.

Men hvor og hvordan bruges disse typer af kemislanger og hvad er fordelene ved at bruge dem? Læs med i denne miniguide, hvor vi giver svarene. Vi ser også nærmere på Alfotech’s Manipharm C/SD-UPE slange - en kemislange med indbygget UPE-liner i særklasse.

Hvor bruges kemislanger med UPE-liner og hvad bruges de til?

Opbevaringstanke i produktionshal
Opbevaringstanke i produktionshal

Kemislanger med UPE-liners anvendes ofte i industrielle applikationer, der involverer håndtering af store mængder ætsende kemikalier som f.eks. saltsyre, natriumhydroxid, svovlsyre og flussyre. Disse typer slanger er også ideelle til brug i applikationer, hvor maksimal fleksibilitet er påkrævet, eksempelvis ved transport af kosmetik, fødevarer eller lægemidler.

Hvad er fordelene ved UPE-lineren?

Den største fordel ved at bruge en kemislange med en UPE-liner er dens holdbarhed og fleksibilitet. UPE er som materiale meget modstandsdygtigt over for slid, korrosion og temperaturudsving, hvilket gør det ideelt til brug under ekstreme forhold. Desuden yder UPE-lineren en bemærkelsesværdig beskyttelse mod diffusion og udsivning, samtidig med at den giver en fremragende trækstyrke. Dette betyder, at disse typer slanger holder længere end andre typer, når de udsættes for skrappe kemikalier eller ekstreme temperaturer.

Nøglefunktioner og fordele ved Manipharm C/SD-UPE

Vores Manipharm C/SD-UPE er et eksempel på en all-round kemislange af høj kvalitet, konstrueret med en UPE-liner. Denne slange har et unikt design og giver en overlegen ydeevne i både lav- og højtryksmiljøer på grund af sin robuste konstruktion og fleksible natur.

Højdepunkter:

  • Indvendig UPE-liner – maksimal fleksibilitet og holdbarhed
  • Antistatisk spiralstribe på indersiden og indbygget stålspiral – sikrer elektrisk afledning
  • Ozon- og vejrbestandig – undgå korrosion og rust, selv under de hårdeste forhold
  • Fremragende kemisk modstandsdygtighed over for olier, syrer, alkalier, salte, havvand og UV-stråler – anvendelig til en række kemiske produktionsprocesser
  • Letvægtsdesign og let at installere – spar tid og energi

Læs mere om Manipharm C/SD-UPE

Manipharm-slange

Book et møde med os

Hvis I leder efter en pålidelig løsning til jeres specifikke produktionsbehov, så kan kemislanger fremstillet med UPE-liner være lige det, I har behov for. De tilbyder fremragende holdbarhed og fleksibilitet, samtidig med at de giver en overlegen modstandsdygtighed over for skrappe kemikalier eller ekstreme temperaturer. Vores Manipharm C/SD-UPE-slange er et godt eksempel herpå. Med en robust konstruktion kombineret med nem installation, så kan I hurtigt komme i gang med denne kvalitetsslange!

Hvorfor ikke bestille et møde i dag med os, så vi kan drøfte, om en af vores kemislanger er netop den, I leder efter? Kontakt vores salgskonsulenter nu via e-mail på alfotech@alfotech.dk eller på telefon på +45 7020 0422.

Luk
Log ind

Der opstod en fejl!

Glemt password

Der opstod en fejl!

Der er nu sendt en e-mail til dig med instruktioner til at nulstille dit password.