De bedst-sælgende fødevareslanger for starten af 2022
  • Forside >
  • Nyheder >
  • Nitrilgummiens svar på de bedste fødevareslanger
15-03-2022

De bedst-sælgende fødevareslanger for starten af 2022

Produktindsigt

Olie- og fedtholdige fødevareslanger finder stor anvendelse på bl.a. salatfabrikker, mejerier og iscreme-produktioner såvel herhjemme som i udlandet. De bruges til produktion af eksempelvis mad- og salatolier, smør, færdigretter, iscreme mm. og er naturligvis fødevaregodkendte. Slangerne er primært fremstillet i nitrilgummi (NBR), og netop dette materiale er hemmeligheden bag deres modstandsdygtighed overfor især olier fedt, kemikalier og visse opløsningsmidler. 

Vi ser nærmere på vores bedst-sælgende olie- og fedtholdige fødevareslanger.

Oily Food-serien

Oily Food-slangerne har i mange år været populære blandt vores kunder indenfor fødevareindustrien, og her udmærker to slanger sig: Oily Food/SPL og HOT Oily Food/10-FLEXPERFORMANCE. Fælles for dem begge er deres egenskaber i forhold til tryk og temperatur. HOT Oily Food/10-FLEXPERFORMANCE adskiller sig dog væsentligt i konstruktionen, da den udover at være forstærket med en ekstra stålspiral, er fremstillet i nitrilgummi både ind- og udvendigt. Dens korrugerede form gør den ekstra fleksibel og ideel til brug på fyldemaskiner eller andet mekanisk udstyr, som stiller store krav til mekanisk styrke uden tab af fleksibilitet.

Oily Food-slange

Oily Food/SPL er vores absolutte bestseller til olie- og fedholdige fødevarer. Oily Food/SPL er konstrueret omkring en stålspiral, som gør slangen mekanisk stærk, og med en kombination af NBR-gummi indvendig og neopren udvendig er slangen optimal for smags- og lugtfri transport af fedtholdige medier. I tillæg har Oily Food/SPL et rigtig godt prispunkt for en kvalitetsslange, hvilket gør den utrolig populær hos vedligeholdsafdelinger på tværs af industrier.

Se vores udvalg indenfor Oily Food-serien

Hvilken Oily Food-slange skal du vælge? Vi er her for at hjælpe, og med mere end 35+ års erfaring inden for procesindustrien, rådgiver vi gerne om valget af den helt rette slange til din produktion. Skriv til os, eller giv os et ring på telefon +45 7020 0422 i dag.

Dynamic som det eksklusive valg

Hvad gør Dynamic til det mere eksklusive valg blandt producenterne, når der skal købes nye olie- og fedtholdige fødevareslanger?

Dynamic-slangen er modsat Oily Food-alternativerne fremstillet med en PFA-liner, som giver slangen en glat og fedtafvisende indvendig overflade. PFA-lineren giver Dynamic slangen et øget temperaturspænd fra -40°C til +150°C, som gør slangen mere alsidig over for varierede produktioner. Dette er specielt interessant for producenter at procesudstyr, som ønsker at sikre en standardiseret alsidig applikation for deres maskiner. Dynamic-slangen er designet til Pharma-industrien, men benyttes også bredt til yoghurt/skyr/quark produktion. 

Læs mere Dynamic-slangen

Dynamic-slange

Lav din egen skræddersyet løsning med slangesamleren

Med vores unikke slangesamler på hjemmesiden kan du hurtigt og nemt samle din helt egen skræddersyede løsning ved valg af slange samt tilbehør. Processen er nem og afslutningsvis kan du enten sende os en forespørgsel eller bestilling til vores salgsteam.

Luk
Log ind

Der opstod en fejl!

Glemt password

Der opstod en fejl!

Der er nu sendt en e-mail til dig med instruktioner til at nulstille dit password.