InterLock-system for maksimal driftssikkerhed
18-01-2022

InterLock-system for maksimal driftssikkerhed

Innovation & teknologi

Slangekoblinger der afkobles i forbindelse med fødevareproduktion, er noget af det første man vil undgå. Ikke alene kan der være tale om et yderst kostbart driftsstop på produktionslinjen, men af og til er uheldet også ensbetydende med en beskadiget slangetilslutning til eksempelvis en tank, især hvis trykforholdene er høje nok. Derfor er det meget vigtigt at udvælge de helt rette slangekoblinger i høj kvalitet, herunder i rustfrit stål.

Specialudviklet InterLock-system

Alfotech’s specialudviklede InterLock-system er med til at sikre større driftssikkerhed på slangekoblinger i procesindustrien. Som armatur i rustfrit stål er både studs og muffe designet med matchende indgreb, der under stort tryk bliver låst sammen om slangen, når slangekoblingen presses på vores in-house montageværksted. Dette skaber en meget glat overgang mellem slangen og armaturet.

Det som gør Alfotech’s rustfri slange koblinger så populærere er den høje kvalitet, muligheden for genmontage, samt visheden at vores specialdesignet InterLock-system holder slangen på plads som ønsket, så man minimerer risikoen for uheld. Alfotech forhandler naturligvis tilhørende omløbere i DS, SMS, Clamp og DIN standard.

Se vores påpressede koblinger for levnedsmidler

Dele til preskobling

Spar op til 60% med genmontage

Alfotech’s recycling-løsning for slangekoblinger kommer både jeres forretning og miljøet til gode. Vores slangekoblinger kan nemlig genmonteres, og på den måde kan I spare helt op til 60% i forbindelse udskiftning samtidig med at vi mindsker forbruget af råmaterialer. Konkret skærer vi i forbindelse med genmontagen slange muffen af, hvorefter vi genanvender slangestudsen til en ny slangeløsning.

Læs vores artikel om recycling-løsningen

Collage over udstyr og komponenter
Luk
Log ind

Der opstod en fejl!

Glemt password

Der opstod en fejl!

Der er nu sendt en e-mail til dig med instruktioner til at nulstille dit password.