Hårdmetal-belægning på maskine

Cocio sparer penge på drift ved samarbejde med Alfotech

15. december 2020

Der er store fordele i at genanvende de forskellige dele i et produktionsanlæg. Det er både godt for klimaet og for virksomhedens økonomi

Længe har det været helt naturligt for Alfotech, at genanvende mekaniske sliddele i kundernes anlæg. Og det har vores kunde, Cocio blandt andet opnået en stor økonomisk fordel ved.

Læs casen om Cocio

Gennem flere årtier har Alfotech leveret løsninger, der ikke kun genanvender de dyre komponenter, men samtidig forlænger levetiden med helt op til 8 gange den normale levetid.

“Vi skifter nu pakninger for stempler 2-3 gange om året, og vi har kørt med de samme stempler i nu 4 år. Vi har haft en stor økonomisk fordel med denne løsning og kan varmt anbefale Alfotech’s hårdmetal belægning,” udtaler Bo Boesen, Teknisk Chef v. Cocio.

De genanvendelige komponenter omfatter stempler, aksler, bøsninger eller lignende, som ofte er dyre i anskaffelse og som typisk har en begrænset levetid. Men mange af delene kan recycles og medføre rigtig store driftsbesparelser.

Fordelene ved recycling af komponenter er mange, herunder:

  • Optimeret levetid
  • Reduceret risiko for produktionsstop
  • Bedre økonomi
  • Bæredygtighed og recycling
  • Slitage kan ofte flyttes over til langt billigere komponenter

Har du et slitage-problem giver vi gerne vores vurdering

Vi optimerer altid vores løsninger med fokus på at vores kunder opnår en gevinst – ofte som en kombination af forbedrede egenskaber og reduktion af driftsomkostninger.

På den måde opbygger vi et tillidsfuldt bånd med vores kunder, og vi kan i fremtiden være med til at udvikle endnu flere løsninger til deres drift. Har du et slitage problem, du gerne vil have gennemgået? Så står Alfotech klar med både erfaring og stor teknisk viden.

Kontakt os

Andre nyheder