Alfotech rådgiver projekter af alle størrelser
  • Forside >
  • Nyheder >
  • Alfotech rådgiver projekter af alle størrelser
01-04-2021

Alfotech rådgiver projekter af alle størrelser

Vores kompetencer

Hvis jeres virksomhed har et større eller mindre slangeprojekt på tegnebrættet, er Alfotech altid det kompetente valg i forbindelse med både produktvalg og rådgivning. Vi stiller store krav til tekniske specifikationer, god kvalitet, detaljeret dokumentation og høj leveringssikkerhed, så vi skaber de mest optimale løsninger til din virksomhed.

Vi kombinerer løsninger til den internationale farmaceutiske virksomhed

For nyligt henvendte endnu en af de store, internationale farmaceutiske virksomheder sig til os med et ønske om levering af en større mængde 2” silikoneslanger komplet monteret med vores InterLock-koblinger med 2” ISO Clamp-kraver.

Denne slangeløsning skulle opfylde række høje krav såsom:

  • At efterleve alle internationale farmaceutiske USP Class VI og European Phamacopeia-krav
  • 1 materialecertifikat inklusiv dokumentation for overfladeruhed
  • Hydraulisk trykprøvningsdokumentation
  • Tilpas kort leveringstid

Disse er krav, Alfotech altid sikrer at leve op til. Og efter slangerne blev sendt afsted i plastposer, i mærkede papkasser og på engangspaller, har vi kun oplevet stor tilfredshed fra kunden.

…og til et fransk turnkey-projekt inden for fødevareproduktion

En anden opgave bød på en lang række individuelt konfigurerede slangeløsninger til en fransk industrivirksomhed i forbindelse med deres leverance af helt nyt Turn-Key projekt inden for fødevareproduktion.

Alle slanger var unikke med partslister med helt specifikke krav til slangetypen, koblingstypen og orienteringen af koblinger. Slangerne spændte over dimensioner fra ø10 til 150 mm monteret med aseptiske eller standard levnedsmiddelkoblinger.

Her var de omfattende krav blandt andet:

  • At opfylde EU1935/2004 og i nogle tilfælde også ATEX-direktiverne
  • 1 materialecertifikat inklusiv dokumentation for overfladeruhed
  • Hydraulisk trykprøvningsdokumentation

Nogle af slangerne har koblinger, som er roteret og vinklet forskelligt i forhold til hinanden og procesudstyrets placering og udformning. Dog afhjalp vi udfordringerne i Alfotechs inhouse montage- og svejseværksted, hvor vores kompetente medarbejdere i forening med vores fyldestgørende lagerprogram skabte kombinationsmuligheder, som kunne imødekomme kundens behov på kort tid.

Standardisering og optimering

Disse to eksempler på leverancer er blot få ud af mange eksempler på, hvordan vores tætte samarbejde med mange af vores kunder og hvordan vores stærke relationer til mangeårige kunder og producenter i de fleste tilfælde har gjort det muligt at finde løsninger, der optimerer de problemstillinger, der påvirker slangeløsningerne i den moderne procesindustri.

Gennem optimering og standardisering af slangeløsningerne herunder muligheden for at genanvende vores Inter Lock-koblinger, kan der opnås store driftsbesparelser uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Har du brug for en skræddersyet slangeløsning i et professionelt og tæt samarbejde?

Alfotech har årelang erfaring med både rådgivning og udførsel af slangeløsninger til forskellige kunder i procesindustrien. Vi er altid klar til en uforpligtende snak, og vi garanterer kompetent personale, kvalitetsprodukter og stærk projekterfaring.

Kontakt os og hør mere

Luk
Log ind

Der opstod en fejl!

Glemt password

Der opstod en fejl!

Der er nu sendt en e-mail til dig med instruktioner til at nulstille dit password.