Alfotech har alt tilbehør til dit lavtrykrengøringssystem
  • Forside >
  • Nyheder >
  • Alfotech har alt tilbehør til dit lavtryks-rengøringssystem
18-08-2021

Alfotech har alt tilbehør til dit lavtrykrengøringssystem

Vores kompetencer

Mangler du slanger, spulepistoler, koblinger, komplette indstik eller dyser til jeres lavtrykrengøringssystem? Alfotech har et bredt sortiment af kvalitetskomponenter på lager til lynhurtig levering!

Vi sammensætter individuelle løsninger, som passer til netop dit system. Det gør vi ved at kombinere alle de enkelte elementer. Lige fra den færdigmonterede slangeopruller til de specielle indstik med netop de dyseløsninger, der er optimale i jeres rengøringsprocedure.

Clean Wash-slangen til lavtryksanlæg

Vores slidstærke CleanWash-slange er specielt designet til netop rengøringsopgaver med lavtryksanlæg. Derudover kan den konfigureres i både længde og koblinger, så den tilpasses netop jeres anlæg.

Læs mere om Clean Wash

Forlæng slangens levetid

For at opnå den bedst mulige levetid og styrke for slangen, bliver de monteret med koblinger i rustfri stål, hvilket også betyder optimal hygiejne. Overgangen mellem den fleksible slange og de rustfri koblinger bliver ofte udsat for ekstra belastning. For at aflaste overgangen og forlænge levetiden, kan slangerne monteres med et beskyttende element i gummi. Det isolerer og beskytter samtidigt operatøren mod dén varme, der vil opstå ved brug af varmt vand.

Supplér med vores lavtrykpistoler

Lavtrykspistoler til slangeløsninger

Slangeløsningerne kan naturligvis suppleres med en af vores lavtrykpistoler. Vi har et bredt sortiment, der både indbefatter den enkle kugleventil-løsning og den mere avancerede lavtrykspistol med tilbageslagssikring. Kugleventil-løsningen har monteret en beskyttelsesbøjle, mens lavtrykspistolen med tilbageslagssikring kan sikre, at den lukker blødt. På den måde undgår du væskeslag i slangerne, samtidigt med at din operatør er beskyttet.

Se vores udvalg af lavtrykspistoler

Gør rengøringsprocessen nemmere med en svirvel

Spulelanse med dyser

Hvis du har opgaver, hvor spulepistolen skal bruges i mange vinkler, er det en rigtig god idé at montere en svirvel mellem pistolen og slangen. Operatøren skal hermed bruge langt færre kræfter, og det er meget nemmere at orientere spulepistolen mod dét udstyr, der skal rengøres.

Alfotech har til netop lavtryks-rengøringssystemer designet en lynkoblingsløsning baseret på DN-standarden. Her er koblingshuset beskyttet med en vulkaniseret,  blød og blå gummikrave, der ikke splintres eller falder af, hvis koblingen tabes. Samtidigt beskytter den også det udstyr, som rengøres.

Koblingsniplerne (også kaldet indstik) kan kombineres ud fra en bred vifte af dyser og dysebeskyttere, der findes i forskellige farver. På den måde kan de tilpasses rengøringsopgaverne og det gør det nemmere for operatøren at identificere og skifte dysen.

Se vores udvalg af indstik & dyser

Vi hjælper dig med den perfekte løsning

Står du med en opgave, som du gerne vil have sparring til? Vores salgsteam er altid til rådighed. I samarbejde med kunden finder vores erfarne og innovative team altid den mest optimale og ressourcebesparende løsning til netop dig.

Kontakt os

Luk
Log ind

Der opstod en fejl!

Glemt password

Der opstod en fejl!

Der er nu sendt en e-mail til dig med instruktioner til at nulstille dit password.