Video quick guide: Slangesamleren
20-06-2024

Video quick guide: Slangesamleren

Guides & vejledninger

Har du nogensinde siddet koncentreret med blyant og papir og skitseret jeres næste slange til procesanlægget?

Vi oplever af og til, at kunden har håndtegnet målskitsen for at få monteret processlangen med koblinger på vores montageværksted. Ingen problemer i det. Men i de fleste tilfælde er det både hurtigere og nemmere at anvende vores online slangesamler.

Selvom vores online slangesamler ikke er en ny opfindelse (den fandtes også på vores gamle hjemmeside), er den blevet opdateret i forbindelse med lanceringen af vores nye hjemmeside.

Har du prøvet den?

Så hurtigt og nemt er det

I vores nye video quick guide viser vi dig, hvordan du hurtigt og nemt kan konfigurere og bestille din egen processlange via vores hjemmeside. Guiden dækker alle trin fra valg af slangetype til tilpasning af længde og tilslutninger, så du kan få præcis den slange, du har brug for.

Husk: Hvis ikke du ønsker en fuld slangemontage, men i stedet vil bestille alle eller blot nogle af løsdelene for sig, så kan du altid oprette dig som bruger til vores webshop.

5 gode grunde til at bruge slangesamleren

Collage over grafik fra slangesamler
  • Mulighed for at vælge aseptiske koblinger: Vores online slangesamler giver dig mulighed for at vælge aseptiske koblinger, som er essentielle for processer, hvor hygiejne og sterilitet er i højsædet. Disse koblinger sikrer, at der ikke opstår kontaminering under produktionsforløbet.

  • Koblingsrotationer i 45 graders intervaller: En af de nye unikke funktioner ved slangesamleren er muligheden for at konfigurere koblingsrotationer i 45 graders intervaller. Dette gør det lettere at tilpasse slangen præcist efter dine specifikationer, hvilket i sidste ende forbedrer installationens funktionalitet og levetid.

  • Se målskitser for slangekoblinger: For at lette din konfiguration kan du se målskitserne for slangekoblingerne i begge ender direkte på vores platform. Dette gør det nemt at vælge de rigtige komponenter og sikre, at alt passer sammen efter dine specifikationer.

  • Lav forespørgsel eller bestilling: Når du har færdiggjort din konfiguration, kan du nu uanset kundestatus enten vælge at lave en forespørgsel og modtage et tilbud eller blot sende din bestilling igennem med det samme.

  • Tilgængelig 24/7: Vores online slangesamler er altid tilgængelig, hvilket betyder, at du kan konfigurere og bestille dine processlanger præcis når det passer dig. Du behøver ikke vente på åbningstider eller være afhængig af telefonisk support.

Hvis det driller, er hjælpen nær

Måske vores online slangesamler alligevel driller lidt? Eller også har du måske en anden slangetype, som du ønsker at forespørge på?

Vores sortiment er bredt, og vi bestræber os på at opfylde alle dine behov. Uanset hvad sidder vores erfarne og dygtige salgskonsulenter klar til at hjælpe dig videre. De er dedikerede til at yde den bedste service og sikre, at du får præcis det, du har brug for. Send dem blot en e-mail via foresporgsel@alfotech.dk eller giv dem et kald via +45 7020 0422.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med dine projekter!

Luk
Log ind

Der opstod en fejl!

Glemt password

Der opstod en fejl!

Der er nu sendt en e-mail til dig med instruktioner til at nulstille dit password.