20201117_093801 (2).jpg

Undgå skader ved at sikre din slangeopruller

20. november 2020

Benytter din virksomhed automatiske slangeoprullere til opbevaring af spuleslanger? Så oplever du måske også, at slangerne ofte rulles alt for hurtigt og ukontrolleret op. Det kan i nogle tilfælde medføre skader på omkringstående materialer - eller i værste tilfælde personer. Den automatiske oprulning kan desuden slide hårdt på dine slanger, hvis de benyttes ofte og kører hen over hårdt gulv, når de rulles ind.

Sikkerhedsbremse til slangeopruller

Ved at montere en sikkerhedsbremse til din slangeopruller, kan du reducere hastigheden og undgå skader. Du får også en længere levetid på dine slanger, da oprulningen bliver mere skånsom. 

Sikkerhedsbremsen er et kit, der består af flere dele. Det passer til AFT 1000-1100 AV og AFT 3500 AV rustfrie slangeoprullere og kan eftermonteres på eksisterende enheder eller monteres på nye. Klik ind og se videoen, hvor vi sammenligner oprulning med og uden sikkerhedsbremse.

Læs mere om produktet

Rustfrie slangeoprullere

Se udvalget af rustfri slangeoprullere til blandt andet spule- eller trykluftslanger. Oprullerne findes til forskelligt arbejdstryk og i forskellige slangemål. De findes desuden både med fjeder- og manuel oprulning.

Rustfrie slangeoprullere

Kontakt os og hør mere om vores sikkerhedsbremse eller rustfrie slangeoprullere

Alfotech er dit Videnscenter for tekniske løsninger til Procesindustrien og vores kombinationsmuligheder mellem vores slanger og slangeopruller er mange og kan altid sammensættes til at opfylde netop din driftssituation. Find vores mange løsninger på hjemmesiden eller kontakt os, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig!

Kontakt os

Andre nyheder