Alfotech El-trace Slange

Skal dine produkter holdes varme eller kolde?

27. september 2021

Hos Alfotech tilbyder vi en række kvalitetsløsninger, der er tilpasset alle individuelle ønsker og behov.

Den enkle løsning: en isoleret slange

Oplever du problemer med kondens på ydersiden af ​​dine slanger, er isolerede slanger den oplagte løsning. De er lavet med ekstra vægtykkelse i vulkaniseret gummi, en tykkelse, som er afstemt til den specifikke opgave. En isoleret slange er derfor den rigtige løsning, hvis det ikke er nødvendigt at tilføre energi til at køle eller opvarme produktet.

Dobbeltkappede slanger

Med en dobbeltkappet slange sker opvarmning eller afkøling med væske, såsom varmt vand til opvarmning eller isvand til køling. Opvarmning samt afkøling sker ved at cirkulere væske i rummet mellem de to slanger og dimensioneres efter det aktuelle energibehov.

Løsningskombinationerne er uendelige og specificeres i detaljer til den aktuelle driftssituation, som f.eks. produkttype, temperaturer, længder, tilslutninger osv. På den måde opnår du en enkel og pålidelig løsning.

Læs mere om dobbeltkappede slanger

El-trace slangeEl-trace-slanger

Ønsker du mere præcis styring af temperaturen på dine produkter, er slanger med indbygget el-varmelegeme også en mulighed. Uanset om du ønsker at holde limen varm til dit limsystem, holde chokoladevæsken flydende på fyldemaskiner eller noget helt tredje, så har vi altid den rigtige løsning.

Vores el-trace-slanger er velegnede til individuelle opgaver efter specificerede krav i forhold til f.eks. medier, temperatur, tryk og dimensioner. Ydermere skal vi også vide, om den skal overholde FKM (EU1935/2004) eller andre regler.

Skal du kunne styre temperaturen, kan slangerne udstyres med temperaturføler og tilsluttes en styreenhed, som sikrer, at temperaturen bliver helt som ønsket.

Læs mere om el-trace slanger

Lad os samle løsningen

Som altid kan vi levere en løsning efter dine præferencer, baseret på flere parametre. Vi sørger selvfølgelig også for, at al nødvendig dokumentation medfølger. Da størstedelen af ​​de medfølgende varer normalt er lagervarer, vil leveringstiden ofte være kort. Med mange af vores løsninger tilbyder vi også genbrug af fittings. Dette sikrer ikke kun bæredygtig genbrug, men hjælper også med at reducere dine omkostninger.

Kontakt gerne vores salgskonsulenter på telefon eller e-mail - sammen kan I evt. booke et fysisk møde på jeres virksomhedsadresse.

Andre nyheder