Alfotech El-trace Slange

Skal dine produkter holdes varme eller kolde?

27. september 2021

Hos Alfotech tilbyder vi en række kvalitetsløsninger, der tilpasses alle individuelle ønsker og behov.

Den simple løsning: En isoleret slange

Oplever du problemer med kondensering på udvendig side af dine slanger, er isolerede slanger den oplagte løsning. De fremstilles med ekstra vægtykkelse i vulkaniseret gummi i en tykkelse, der er afstemt ud fra den unikke opgave.En isoleret slange er derfor den rette løsning, såfremt det ikke er nødvendigt at tilføre energi for at køle eller varme produktet.

Dobbeltkappede slanger

Dobbeltkappede slanger er en løsning, hvor opvarmning eller afkøling sker med væske, som eksempelvis varmt vand til opvarmning eller isvand til afkøling.

Opvarming såvel som afkøling sker ved, at cirkulere væske i rummet mellem de to slanger og dimensioneres efter det aktuelle energibehov.

Løsningskombinationerne er uendelige og specificeres udførligt til den aktuelle driftssituation, som eksempelvis; type af produkt, temperaturer, længder, tilslutninger osv. 

Således opnår du en enkel og driftsikker løsning.

Se dobbeltkappede slanger her

El-trace-slanger

Ønskes der en mere præcis styring af dine produkters temperatur, er slanger med indbygget elektrisk varmeelement også en mulighed.

Uanset om ønsket er at holde lim varmt til dit limanlæg, holde chokoladen flydende på fyldemaskiner eller noget helt tredje, har vi hos Alfotech altid løsningen. 

Vores el-trace-slanger fastlægges til den individuelle opgave såvel som krav, såsom eksempelvis; medie, temperatur, tryk, dimensioner etc. Endvidere om den skal opfylde FKM (EU1935/2004) eller andre regler. 

Hvis der er behov for at styre temperaturen kan slangerne udstyres med en temperaturføler og tilsluttes en kontrolenhed, der sørger for, at temperaturen er nøjagtig som ønsket.

Se el-trace slanger her

 

Generelt 

Som altid sammensætter Alfotech løsninger, der opfylder dine præferencer, baseret på adskillige elementer. 
Når en løsning er fastlagt, sørger vi naturligvis for, at alle nødvendige dokumentationer følger varen og da størstedelen af emnerne der indgår, som oftest er lagervarer, vil leveringstiden som regel være kort

Genbrug af fittings er ydermere end mulighed for mange af løsningerne, hvorfor dette bidrager til at reducere jeres omkostninger og hjælper endvidere miljøet. 

Ønsker du at vide mere er du velkommen til at kontakte vores dygtige salgsteam, som gerne kommer forbi til en snak.

Andre nyheder