Filtre

Sikrer I jeres udstyr med filtre?

19. januar 2021

I mange produktioner er der altafgørende behov for at sikre, at produkter filtreres. Filtre har både til formål at skabe et optimalt homogent produkt, men også at sikre mod fremmedlegemer, der kan beskadige produktionen.

Uanset hvilke flow og produkttyper der findes i din virksomhed, har vi en løsning, der passer nøjagtigt til jeres behov. Vi tilbyder alt fra den enkle løsning med unionspakninger der har integreret filter til løsninger med rør enten som vinkel eller Y-filter.

Unionsfiltre - en enkel og sikker løsning

 

 

 

 

 

 

Alfotech leverer unionspakninger med integreret filter til SMS, DIN samt ISO clamp og DIN clamp-unioner. Filtrenes gummiring er lavet i et materiale, der enten er af NBR, EPDM, Viton og Silicone. Indeni er et rustfrit net med åbent areal mellem 30% og 66%. Vores unions-filtre opfylder naturligvis kravene til både at være i direkte kontakt med fødevarer og farmaceutiske produkter. Unionsfiltre er en enkel og fremragende løsning, hvis du vil beskytte dine pumper og fyldeanlæg mod partikler.

Læs mere om vores unions-filtre

Vinkel-filter og Y-filter til de større behov

Hvis du har behov for filtre med større kapacitet til beskyttelse af produkter eller produktionsudstyr som eksempelvis pumper eller varmevekslere, anbefaler Alfotech enten et filter i Y-form eller i vinkel-form. Det er et omkostningseffektivt filter, der på enkel vis sikrer pålidelige processer i din produktion.

 

 

 

 

 

 

 

 

Begge typer filter og filterindsatser er fremstillet udelukkende i rustfri stål og kan leveres med alle gængse unionstyper som DS, SMS, DIN og Clamp i størrelserne fra 1”-4”. Filterindsatsen har forskellige spalte- eller hulstørrelser.

Læs mere om Y-filtre

Vinkel-filter og indsatse

Til vores vinkel-filter findes 2 typer indsatser: 

  • Et med runde huller med enten ø1,0, ø1,5, 2,5 og 8,0 mm
  • Alternativt kan der leveres indsatse med aflange spalteåbninger på 0,5 mm og 1,0 mm

Mulighederne er mange og kan kombineres så de passer lige nøjagtig til jeres produktion.

Læs mere om vinkel-filtre

Mangler du filtre til at sikre din produktion?

Er du interesseret i at høre mere om vores filtre? Eller har du behov for specifik rådgivning til netop din produktion? Alfotech er altid klar til at sammensætte en løsning med fokus på at du får en gevinst for din virksomhed. Et nyt og sikker filter kan forbedre både drift og driftsomkostninger ved fjernelse af produktionsstop eller skader på udstyr. 

Kontakt os til en uforpligtende snak, hvor vi kan rådgive dig til den bedste løsning!

Kontakt os

Andre nyheder