PA 12 slange close-website.png

PA12 luftslange nu tilgængelig i 130°C version

4. januar 2022

Luftslanger – også kendt som pneumatikslanger – kommer med gode mekaniske egenskaber overfor især tryk og temperaturer, samtidig med at de typisk er meget resistente overfor fedtholdige fødevarer, brændstof og andre organiske opløsningsmidler. De fremstilles ofte af enten polyethylen (PE), polyurethan (PUR), polyamid (PA), eller teflon (PTFE).

Hos Alfotech har vi i længere tid lagerført den velkendte PA12 luftslange, som kan gå til max 80°C grader i temperatur under normal drift. Men på baggrund af flere efterspørgsler blandt vores kunder, har vi nu også fået PA12 luftslange til 130°C grader på lager. Denne nye version, som naturligvis stadigvæk lever op til både ISO og DIN standarderne, egner sig rigtig godt til mere krævende trykluftsinstallationer med højere driftstemperatur.

Læs mere om PA12 luftslange, høj temperatur

Anbefalet tilbehør til PA12 luftslangen

Men hvad egner sig så egentlig bedst som tilbehør til luftslanger? Det afhænger naturligvis af, hvilke behov I har til jeres trykluftsinstallation. Normalvis køber vores kunder push-in-/push-on fittings enten i POM eller rustfri standard.

Fælles for dem alle er, at de er fødevaregodkendte, kommer i forskellige udformninger og har lang levetid under de rette forhold. Der hvor de adskiller sig er i materialet - POM-fittings er lavet af kunststof (polyoxymethylen), hvorimod mange push-in- og push-on fittings er fremstillet i rustfrit stål (AISI 316). Sidstnævnte kan i modsætning til plastikversionerne modstå væsentlig højere tryk og temperaturer.

Valg af det rette tilbehør til PA12 slanger er alfa omega. På den måde sikrer I nemlig, at I får en driftssikker løsning af høj kvalitet, der efterlever industristandarderne. Vi står naturligvis altid klar til at hjælpe jer med at finde den helt rette løsning ud fra netop jeres behov.

Se vores store udvalg af fittings

 

 

 

 

 

 

 

Andre nyheder