Farvekodede slanger

Alfotechs farvekodede slanger optimerer og separerer

3. februar 2021

I mange år var slanger til levnedsmidler blå udvendigt og hvide indvendigt. Hos Alfotech har vi dog længe haft stort fokus på, at både farver og materialer, der indgår i vores slanger, er optimeret til det pågældende produkt. På den måde skaber vi det højeste sikkerhedsniveau og den bedst mulige driftsøkonomi.

Vi har haft farvepaletten fremme til mange af vores tekniske slangevarianter blandt andet også nogle af vores serier indenfor gummislanger. Det skaber derfor en mulighed for at separere slangerne gennem farvekodning, hvor der eksempelvis skelnes mellem pasteuriserede og upasteuriserede produkter eller forskellige typer drikkevarer på et bryggeri. 

OBS: Gældende for alle Alfotechs slanger er, at de uanset farve og type opfylder alle gældende krav om dokumentation og sporbarhed.

Se farver på Milkland-slangerne

Farvekodning af teflon og bælgslanger med rustfri flettet forstærkning

Det nyeste indenfor farvekodning og separation er nu, at vi også leverer både teflonslanger og bælgslanger med rustfri flet, hvor begge typer er beskyttet af et lag af farvekodet gummi. Disse beskyttelseslag er fremstillet i EPDM-gummi og lagerføres som standard i farverne hvid, rød, grøn, grå og sort.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OBS: Andre farver er også mulige. Kontakt os blot for mere information.

Ud over at farvekode slangerne, beskytter gummi-laget også mod slid og har en isolerende funktion i forhold til produktet.

Uanset om medieslangen er en almindelig teflonslange med flet, en bælgslange eller en version til ATEX områder, kan slangen nu kombineres med farvekodning og de mange forskellige koblingstyper, vi har i vores program.

Se vores teflonslanger med flet

Vil farvekodning optimere din produktion?

Hvis du vil vide mere om Alfotech's farvekodede slanger, står vi altid klar til at skræddersy en løsning, der optimerer og skaber størst muligt værdi i netop din produktion. Vi rådgiver dig til den helt rigtige type slange, der kan forbedre din drift og driftsomkostninger samt reducere mulige produktionsstop og skader på både personale og udstyr. 

Kontakt os til en uforpligtende snak, hvor vi kan rådgive dig til den bedste slangeløsning!

Kontakt os

Andre nyheder