skaanemejerier_banner.png

Skånemejerier


"Med kvalificeret rådgivning fra Alfotech får man en specialiseret partner, der finder den mest optimale kombination af pris, kvalitet og tilpasning", siger Björn Eriksson, Head of Technology & Maintenance.

Forlæng holdbarheden med tilpassede sylteslanger

På Skånemejeriernes anlæg i Malmø oplevede de kort levetid på de slanger, som bruges til syltetransport.

Siden man startede med at teste Beverage+ slangen fra Alfotech, er levetiden blevet væsentligt forlænget. Fra de foregående 3 måneder til nu 12 måneder og opefter siden skiftet fra den traditionelt brugte madslange til sylte.

”Med kvalificeret rådgivning fra Alfotech får du en specialiseret partner, som kan finde den mest optimale kombination af pris, kvalitet og tilpasning. Ved hjælp af interlock-systemet til vores preskoblinger øger du samtidig sikkerhedsaspektet og opnår en forbedret hygiejne under dine produkttransporter. Hurtig service og et omfattende lager hjælper også med hurtige ændringer i driften," siger Björn Eriksson, Head of Technology & Maintenance.

Beverage+
Med Beverage+ er virksomheden skiftet fra traditionel naturgummi til brombutylgummi (BIIR), som er mere tilpasset frugtsyrer fra syltetøj og juiceprodukter.

 

Om Skånemejerier
Vi bekymrer os om den svenske mælkeproducent og mangfoldigheden på det svenske mejerimarked.

Skånemejerier er så meget mere end et mejeri i Skåne. Alle ved, at vores mejeriprodukter er gode. Men i de senere år har vi forstået, at Skånemejerier-mærket står for så meget mere. At købe mælk produceret i Sverige er for mange en aktiv handling - en beslutning. Det har skabt en nærhed til vores forbrugere, som vi er enormt stolte over og glade for. Vi beskæftiger godt 600 medarbejdere direkte og mange flere i vores nærområde.

Omkring 400 mælkeproducenter i Skåne og det sydlige Sverige leverer mælk til vores mejerier. Skånemejerier har siden sommeren 2012 været en del af mejerikoncernen Groupe Lactalis.

Om Alfotech
Med fokus på procesindustrien og mere end 35 års brancheerfaring designer vi løsninger, der skaber sammenhæng. Ved at kombinere komponenter fra anerkendte producenter og skabe unikke totalløsninger eller specielle tekniske løsninger, giver vi vores kunder tryghed såvel som økonomiske og produktionsmæssige fordele.

Vi kan levere tryktest og materialecertifikater samt dokumentation for sporbarhed, så vores kunder overholder gældende lovgivning. Vi dækker både fødevareindustrien, den farmaceutiske industri og den kemiske industri.

"Med kvalificeret rådgivning fra Alfotech får man en specialiseret partner, der finder den mest optimale kombination af pris, kvalitet og tilpasning."

choklad-mjölk_skaanemejerier.jpg

Andre kundecases