premier-is-is-mix opimeret.png

Premier Is


“Jeg har samarbejdet med Alfotech de sidste 6 år og har altid været meget tilfreds. Alfotech sætter sig ind i vores behov og kommer med gode forslag, som optimerer vores forretning her og nu, men også på sigt. Derudover er de meget leveringsdygtige.” afslutter Lars fra Premier Is i Thisted.

Få hurtig overblik over dit samlede produkt med vores online slangesamler

“Med Alfotech’s online slangesamler kan jeg på billeder løbende se, hvad jeg tilvælger til slangen og hvordan mit færdige produkt kommer til at se ud. Det er smart, hurtigt og let.” Sådan fortæller Lars Rosenkrantz Holmgaard fra Premier Is, som ofte anvender Alfotech’s online slangesamler.

Slangesamleren finder du, når du logger ind på Alfotechs webshop. Trin for trin bliver du guidet igennem en række valg, som vises i billeder. På den måde kan du se din sammensatte slange, inden du bestiller. Dette medfører en sikker bestilling - hurtigt og let.

“Jeg synes slangesamleren er god, den giver mig det fulde overblik over det samlede produkt. Det giver mig sikkerhed, og jeg undgår fejlbestillinger. Hjemmesiden er generelt nem at finde rundt i. Det gør det hurtigt at finde og bestille varer, præcis når jeg har tid og lyst”, siger Lars, som også sætter pris på, at han kan finde sine fakturer online og genbestille tidligere ordrer. I Alfotech’s webshop finder du over 3500 varer, som du kan bestille, når du har tid og lyst. Er du i tvivl om den rette løsning, står vi altid klar til at hjælpe og vejlede, og vi tilstræber at levere dine produkter og løsninger hurtigst muligt.

“Jeg har samarbejdet med Alfotech de sidste 6 år og har altid været meget tilfreds. Alfotech sætter sig ind i vores behov og kommer med gode forslag, som optimerer vores forretning her og nu, men også på sigt. Derudover er de meget leveringsdygtige. Jeg har stort set altid varen dagen efter, jeg har bestilt”, afslutter Lars fra Premier Is i Thisted.

Download case

Om Premier Is
Siden 1933 har Premier Is leveret is til danskerne. De kender danskernes isvaner bedre end nogen andre.

I 2008 overtog Erhvervsinvest II K/S aktiemajoriteten i Mejerigaarden med det ønske at understøtte Mejerigaardens fortsatte vækst. Og Mejerigaarden vækster stadig. I 2009 opkøbte Mejerigaarden således Premier Is, som dermed er tilbage på danske hænder efter i en årrække at have været ejet af schweiziske Nestlé. Produktionen af Premier Is er nu flyttet til fabrikken i Thisted, som dermed når op på hele 300 forskellige varenumre i produktionen.

Premier Is er stolte af deres opskrifter, innovative produktudvikling og samarbejdspartnere. De mener, at alle skal have mulighed for at nyde dansk is.

Om Alfotech
Alfotech er en danskejet virksomhed, der blev grundlagt i 1984. Vi ­repræsenterer flere internationale leverandører af kvalitetsprodukter og løsninger, der naturligvis lever op til industriens strenge krav.

Fokus på procesindustrien
Vores kunder er fra fødevareindustrien, samt den farmaceutiske og kemiske industri i Nordeuropa. Alfotech importerer, udvikler og producerer mange af de komponenter, der indgår i vores løsninger.

Netop den viden, vi har fået gennem 35 års produktudvikling giver os stor ekspertise til at finde den rette løsning til netop din virksomhed.

Andre kundecases