danaeg-brune-aeg-min.png

DANÆG


“Det betaler sig i det lange løb. Vi oplever en markant besparelse ved, at vores sliddele holder længere, og vi skal ikke servicere vores maskiner så ofte og har derved færre produktionsstop. Med andre ord: det er en væsentlig økonomisk gevinst.“ udtaler Dion Nielsen fra DANÆG Products i Roskilde.

Hårdmetalbelægning - en økonomisk og tidsbesparende løsning

Mange fordele
Der er mange fordele ved at coate de dele i produktionen, der er mest udsat for slid. Man skal ikke skifte delene så ofte, og derfor undgår man de dyre produktionsstop, der er forbundet med at udskifte delene.

“Det betaler sig i det lange løb. Vi oplever en markant besparelse ved, at vores sliddele holder længere, og vi skal ikke servicere vores maskiner så ofte og har derved færre produktionsstop. Med andre ord: det er en væsentlig økonomisk gevinst.“ udtaler Dion Nielsen fra DANÆG Products i Roskilde.

Virksomheden har fået coatet mange af deres sliddele hos Alfotech gennem flere år og har været meget tilfreds med resultatet. Mangeårig leverandør Alfotech samarbejder med en af de førende specialister indenfor coatning, der er ISO 9001 certificeret. Er sliddelen i direkte kontakt med fødevarer, anvendes FDA godkendte materialer. Derfor kan vi stå inde for den høje kvalitet.

Hvad kan coates?
Man coater næsten alt – lige fra nye til brugte sliddele som eksempelvis aksler og akselbøjninger, sæder og roterende dele, stempler og armaturdele. Konstruktion Afhængig af komponenters funktion vælges det korrekte hårdmetal såsom Chromoxid, Chromcarbid, Aluminiumoxid, Wolframcarbid og Nigrafit.

Download kundecasen

Om DANÆG
DANÆG kan føres tilbage til starten af 1895. Dengang hed virksomheden Dansk Andels Ægeksport og blev stiftet for at tage vare på den voksende eksport af danske æg til England. Den nuværende form fik DANÆG i 2004 gennem en fusion med svenske Kronägg.

Ét nyt æggeprodukt om året
Det er DANÆG-koncernens mål at sende mindst ét nyt, innovativt æggeprodukt på markedet – hvert eneste år.
Der udslåes hver dag 750.000 æg. Det bliver til mange forskellige kvalitetsprodukter. Udviklingsaktiviteterne koordineres i afdelingen for produktudvikling hos DANÆG Products i Roskilde. I dag beskæftiger DANÆG ca. 300 ansatte og omsætter for 900 mio. kr. årligt.

Om Alfotech ApS
Alfotech er en danskejet virksomhed, der blev grundlagt i 1984. Vi ­repræsenterer flere internationale leverandører af kvalitetsprodukter og løsninger, der naturligvis lever op til industriens strenge krav.

Fokus på procesindustrien
Vores kunder er fra fødevareindustrien, samt den farmaceutiske og kemiske industri i Nordeuropa. Alfotech importerer, udvikler og producerer mange af de komponenter, der indgår i vores løsninger.

Netop den viden, vi har fået gennem 35 års produktudvikling giver os stor ekspertise til at finde den rette løsning til netop din virksomhed.

Hvad kan hårdmetal belægges? 
Man kan belægge næsten alt – lige fra nye til brugte sliddele som eksempelvis aksler, akselbøsninger, sæder og roterende dele samt stempler og armaturdele. Afhængig af komponenters funktion bruges: Chromoxid, Chromcarbid, Aluminiumoxid, Wolframcarbid, Nigrafit og flere andre som belægning. Er sliddelen i direkte kontakt med fødevarer, anvendes FDA godkendte materialer.

Hårdmetal belægning - før og efter.jpg

Andre kundecases