co-ro-prodmix2-min.png

CO-RO Food


“Teflonslangerne er kemikalieresistente og kan tåle vores rengøring. De er lidt dyrere i indkøb, men holdbarheden gør, at pengene hurtigt er tjent hjem igen“, udtaler Rudi Hein, Maintenance
Assistent, Tech v. CO-RO A/S.

Slidstærke teflonslanger
“CO-RO FOOD A/S har altid haft stor fokus på produktionsteknologien og tror på princippet om, at topkvalitet i slutproduktet starter med topkvalitet i råmaterialerne. Desuden overvåger vi nøje alle interne processer i vor kvalitetsstyring og alle faser af produktionen bliver dokumenteret. At vi har skiftet til Alfotech’s teflonslanger har givet flere fordele. Slangerne er altid tætte ved samlingerne, så vores luftkompressor kører mindre og dermed sparer os penge. Teflonslangerne er kemikalieresistente og kan tåle vores rengøring. De er lidt dyrere i indkøb, men holdbarheden gør, at pengene hurtigt er tjent hjem igen.“ udtaler Rudi Hein, Maintenance Assistent, Tech. CO-RO A/S.

Fordele ved teflon slanger
Traditionelle PVC slanger kan med fordel erstattes af slanger i PTFE. En af fordelene ved slangerne er holdbarheden specielt ved brug i områder, hvor der rengøres med lavtryks rengøringssystemer. Høj kemikalie koncentration vil hurtig udtørre slangerne og forøge risikoen for brud på PVC slanger, hvorimod teflonslanger vil fortsætte med at holde. En anden fordel er energibesparelse og dermed på sigt, økonomiske fordele. Dong Energy har beregnet, at et lækagetab gennem et 1 mm. hul, ved 8 bar i et trykluftsnet giver et tab på DKK 5.200,- per år.

Slangerne er ekstruderet i PTFE og kan leveres i forskellige farver som vist på billedet, samt andre farver op til ø 50 mm. Slangerne er FDA godkendte, kan steriliseres og dækker temperaturer fra -73°C til +260°C.

Download kundecase

Om CO-RO FOOD A/S
CO-RO A/S er en dansk virksomhed, der koncentrerer sig om den gode smag. Igennem de sidste 50 år har CO-RO A/S udviklet en lang række drikkekoncentrater, hvor produktionsteknologien har haft stor indflydelse på CO-RO A/S’s succes.

CO-RO A/S er repræsenteret i mere end 100 lande med internationalt anerkendte varemærker som Sunquick, Suntop og Suncola læskedrikke, Sun Lolly frys-selv is, Great kulsyreholdige performance-drikke, Sunfresh, Sun-C og Original juicer.

Om Alfotech
Alfotech er en danskejet virksomhed, der blev grundlagt i 1984. Vi ­repræsenterer flere internationale leverandører af kvalitetsprodukter og løsninger, der naturligvis lever op til industriens strenge krav.

Fokus på procesindustrien
Vores kunder er fra fødevareindustrien, samt den farmaceutiske og kemiske industri i Nordeuropa. Alfotech importerer, udvikler og producerer mange af de komponenter, der indgår i vores løsninger.

Netop den viden, vi har fået gennem 35 års produktudvikling giver os stor ekspertise til at finde den rette løsning til netop din virksomhed.

“Teflonslangerne er kemikalieresistente og kan tåle vores rengøring. De er lidt dyrere i indkøb, men holdbarheden gør, at pengene hurtigt er tjent hjem igen.“ udtaler Rudi Hein Maintenance Assistent, Tech. CO-RO FOOD A/S.

Teflonslanger_flere farver.png

Andre kundecases