Slangesamleren


Du kan gøre brug af vores nye slange konfiguration ved at starte med at vælge den type slange du vil anvende til netop dit produkt og din process

Trin for trin guide


 1. Vælg illustrationen ”Slanger og tilbehør”
 2. Du får nu et overblik over de slange typer du kan vælge. Vælg den illustration der passer til netop dit behov.
 3. Her er valgt ”Øl & Drikkevare slanger” og her er der igen mulighed for at vælge præcist den slange der opfylder de kravene.
 4. Her er valgt ”Beverage Plus” som type.
 5. Nu får du mulighed for at konfigurere slangen med koblinger ved at vælge knappen ”Gå til slangesamler”
 6. Først vælges den ønskede indvendige dimension; længden på slangen og antal slanger efterfulgt af ”næste”.
 7. Nu skal der vælges hvilke koblinger der skal anvendes i de to ender, enten ”levnedsmidler” eller ”rørgevind”.
 8. Der vises nu en række illustrationer af de forskellige koblings muligheder – tryk på den illustration der skal anvendes i henholdsvis venstre og højre side.
 9. Under illustrationerne skal der nu vælges hvilken standard og størrelse tilslutningerne skal have. Øverst vises en illustration af de valg der er taget og der tastes ”næste”
 10. Nu er der mulighed for at indtaste specielle instruktioner til samling af slangen, samt indtaste en valgfri mærkning og trykprøvning. Vælges trykprøvning vil slangen efter montering blive lavet en hydraulisk trykprøvning og udstedt et certifikat der følger med slangen. Vælg ”næste” for at fortsætte.
 11. Kontakt felterne skal nu udfyldes og kan afsluttes med enten en bestilling eller en forespørgsel. I begge tilfælde vil du modtage en kvittering på hvad du ønsker svar på.
 12. Så snart vi har modtaget din bestilling eller forespørgsel vil du kort tid efter modtage vores svar.