Løsninger der giver merværdi for vores kunder


AAK havn.jpg
AAK kundecase

AAK - Produktudvikling skabte samarbejde

”Vi er meget glade for samarbejdet med Alfotech. De har formået at fremstille en slange, der passer til vores produktion, som vi ikke har oplevet nogen driftsforstyrrelser med. Gevinsten er desuden, at vi sparer meget tid ved udskiftning og servicering” fortæller Steen Fammé fra AAK.

Premier IS - Is mix.png
Premier is kundecase

Premier is

“Jeg har samarbejdet med Alfotech de sidste 6 år og har altid været meget tilfreds. Alfotech sætter sig ind i vores behov og kommer med gode forslag, som optimerer vores forretning her og nu, men også på sigt. Derudover er de meget leveringsdygtige.” afslutter Lars fra Premier Is i Thisted.

CO-RO prod.mix2.png
CO-RO FOOD A/S kundecase

CO-RO FOOD A/S

“Teflonslangerne er kemikalieresistente og kan tåle vores rengøring. De er lidt dyrere i indkøb, men holdbarheden gør, at pengene hurtigt er tjent hjem igen.“ udtaler Rudi Hein, Maintenance
Assistent, Tech. CO-RO A/S.

Danæg - brune æg.png
DANÆG kundecase

DANÆG

“Det betaler sig i det lange løb. Vi oplever en markant besparelse ved, at vores sliddele holder længere, og vi skal ikke servicere vores maskiner så ofte og har derved færre prod- uktionsstop. Med andre ord; Det er en væsentlig økonomisk gevinst.“ udtaler Dion Nielsen fra DANÆG Products i Roskilde.

Cocio - Bo Boesen.jpg
Cocio kundecase

Cocio - Effektivitet og økonomi i er højsædet

"Vi skifter nu pakninger for stempler 2-3 gange om året, og vi har kørt med de samme stempler i nu 4 år. Vi har haft en stor økonomisk fordel med denne løsning og kan varmt anbefale Alfotech’s hårdmetal belægning” udtaler Teknisk chef, Bo Boesen.

skanemejerier logo2.jpg
Skåne mejerier kundecase

Skåne mejerier

“Med kvalificerad rådgivning från Alfotech får man en specialiserad partner som kan finna den mest optimala kombinationen av Pris, Kvalitet och Anpassning.