GDPR2.jpg

GDPR


Fra den 25. maj 2018 vil hele Europa have en ny fælles lov om behandling af persondata: Persondataforordningen. Formålet med den nye lovgivning er at styrke beskyttelsen af enkeltpersoners personlige oplysninger. Vi ønsker at være åbne omkring vores behandling af data, så der ikke opstår problemer. 

Vi passer godt på dine data
Det betyder, at du fremover selv bestemmer over dine personlige oplysninger, og at vi bedre kan beskytte dine data. Vi vil samtidigt understrege at vi aldrig deler eller videresender data. Du kan til enhver tid kontakte os og få slettet dine oplysninger. 

Nye vilkår for dit nyhedsbrev
Du har allerede givet dit samtykke til, at vi må sende dig nyhedsbreve. Vilkårerne i dette samtykke forudsætter, at Alfotech ApS må opsamle og behandle de anførte personoplysninger til det ovennævnte formål. Vi ønsker blot at holde dig opdateret med nyttig information omkring fødevaresikkerhed, hygiejne og nye løsninger.

Hvad skal du gøre?
Er du tilfreds med ændringerne, behøver du skam ikke gøre noget. Vi gør dig blot opmærksom på at, vi efterlever de nye regelsæt fra EU.