mockupsafhjemmeside.jpg

Online genbestilling har aldrig været nemmere

2. marts 2022

Alfotech’s omfattende lager af slanger og tilbehør henvendt til procesindustrien i både ind- og udland dækker tusindvis af produkter i flere forskellige kategorier, og kombinationsmulighederne er mange. Langt størstedelen af produkterne kan med fordel bestilles online gennem vores webshop, som lige i øjeblikket har stor tilgang af nye brugere. På baggrund af konstruktiv feedback og nye ideer fra eksisterende brugere, lancerer vi nu en ny feature – eller rettere et nyt specialvarenummer –, der gør det både hurtigere og nemmere at lave en genbestilling online.

Hvad er et 25-specialvarenummer?

Vores specialvarenummer, som starter med cifrene 25, inkluderer styklisten over den eller de slanger samt tilbehør, som du måtte have afgivet på én enkelt tidligere ordre, hvad enten den er lagt via telefon, e-mail eller gennem vores online slangesamler.

slangesamler

Hvis du for eksempel via telefon har bestilt en færdigkonfigureret Milkland-slange med 1” DS-omløber i hver ende, så kan du i fremtiden hurtigt og nemt genbestille nøjagtigt den samme kombination af produkter online via webshoppen.

Prøv slangesamleren

Dine fordele

Muligheden for at genbestille via et 25-specialvarenummer har følgende primære fordele for dig som bruger af webshoppen:

  • Du sparer tid, da genbestilling er væsentligt nemmere og hurtigere end at lægge en helt ny ordre
  • Du undgår fejlbestilling, da et 25-specialvarenummer omfatter præcis det, som du tidligere har bestilt

Sådan gør du

Genbestilling via et 25-specialvarenummer kan gøres hurtigt og nemt via webshoppen. Nedenfor tager vi igen udgangspunkt i vores tidligere nævnte eksempel med Milkland-slangen.

  1. Login med dit brugernavn og password
  2. Gå til ’Min side’ og klik på fanebladet ’Fakturaer’
  3. Klik på ’Se faktura’ ude til højre for den relevante faktura
  4. Sæt flueben ud for 25-specialvarenummeret, som du ønsker at genbestille
  5. Klik på knappen ’Genbestil afkrydsede’
  6. Gå til kassen

Har du en besked/anmærkning til os i forbindelse med din ordre, så husk at skrive den i notefeltet.

25-nummer, faktura

Mangler du en brugerprofil til vores webshop?

Du kan hurtigt og nemt oprette din egen bruger på vores webshop. Vi sender dig efterfølgende dine logindetaljer indenfor ganske kort tid.

Andre nyheder