Tankbil med slangetilslutning.jpg

NYHED hos Alfotech: Oily Food SPL Crush Proof slange

17. marts 2021

Slangen til fedtholdige medier

Det er et velkendt problem, at slanger, som anvendes i områder med tung trafik, ofte bliver beskadiget ved overkørsel eksempelvis i forbindelse med af- og pålæsning af lastbiler.

Det problem løser vi hos Alfotech med vores nye Oily Food SPL Crush Proof-slange. I slangen er den sædvanlige indstøbte stålspiral erstattet med en spiral i kunststof, så slangen nemt kan gendanne sin form efter utilsigtet overkørsel eller klemning.

Alfotech har i en årrække haft Crush Proof-slanger i vores produktportefølje, og nu udvider vi med Oily Food SPL Crush Proof-slangen, som er velegnet til transport af olier og andre fedtholdige fødevarer.

Se Oily Food SPL Crush Proof-slangen her

Oily Food SPL Crush Proof-slangen er hvid indvendigt og blå udvendigt, og vi leverer den i størrelserne 1” til 4”.

Slangen opfylder alle gældende regler for direkte kontakt med fødevarer og kan selvfølgelig monteres med koblinger fra vores brede vifte af tilbehør.

 

Vidste du, at du kan sammensætte en slange til netop din opgave?

Vi har gjort det endnu nemmere for dig at konfigurere din specifikke slangeløsning!

Tryk blot på Slangesamleren på vores forside. Derefter guider vi dig hen til oversigten over de mange slanger, vi har i vores sortiment.

Prøv slangesamleren her

Du vælger blot dén slange, der er optimal i forhold til opgaven. Når slangen er valgt, vil du blive guidet igennem hele forløbet med valg af dimensioner, længder, antal og selvfølgelig hvilken form og dertilhørende koblinger,
du ønsker i slangens respektive ender.

Når alt er udfyldt, kan du sende forespørgslen eller lægge ordren i kurven med et enkelt klik, hvorefter du vil modtage en bekræftelse med skitsering af dine valg og svar fra Alfotech.

 

Skal Alfotech hjælpe dig med den optimale slangeløsning? 

Hvis du ikke ved hvilken slange, der er optimal i netop din opgave, er Alfotech altid klar til uforpligtende at rådgive på baggrund af vores erfaring og ekspertise. Du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvis du vil høre mere om vores mange muligheder for at sammensætte slanger i specialløsninger. Vi finder dén løsning, der optimerer og skaber størst mulig besparelse for din produktion.

Kontakt os 

Andre nyheder