20210531_140045 (2).jpg

Manuel 3-vejs toldhane – din driftssikre løsning!

11. juni 2021

Ofte oplever vi, at den ukomplicerede løsning kan være den mest driftssikre. Traditionen tro er de manuelle toldhaner enkle i deres design, hvilket gør den let anvendelig og nem at rengøre.

 

 

 

 

 


Du kan få toldhanen i størrelser helt fra
1½” til 2”. Derudover finde de med enten L- eller T-boring og selvfølgelig med alle de gængse tilslutninger. Her der eksempelvis tale om svejsenderne DS, SMS, DIN og Clamp, men vi udvikler også nemt en anden løsning til dig, som kan imødekomme netop dit væskeflow.

 

 

 

 

 

 

 


Alfotech's toldhane er udformet i et hygiejnisk design. Den er fremstillet i rustfri stål AISI316L  og kan håndtere arbejdstryk på op til 4 bar. Afhængig af dén pakningstype du vælger, kan toldhanen have en arbejdstemperatur på helt op til +150°C. Pakningerne leveres i EPDM, NBR eller Teflon.

Læs mere om toldhanen

Træk på vores videnscenter

Gennem årtier har Alfotech gennem et tæt samarbejde med mange kunder opbygget en stor viden inden for de processer, der benyttes i fødevare-, den farmaceutiske og kemiske industrier.

Står du derfor med en opgave, du gerne vil have sparring og rådgivning til, så giver Alfotech gerne rådgivning og indspark. Vores rådgivning har ofte ført til udvikling af helt nye løsninger, hvor fokus altid er på at skabe optimeringer af dine processer. Den slags løsninger skabes gennem et tæt samarbejde mellem dig, os og vores producenter.

Når en løsning er skabt, sørger vi for at varen er tilgængelig med kort leveringstid, samtidigt med at den selvfølgelig understøttet af den nødvendige dokumentation.

Alfotech genanvender

I vores løsninger tager vi højde for, at materialerne i størst muligt omfang kan genanvendes. Det er en tilgang, vi har anvendt i mange år i forbindelse med vores meget store program af slangekoblinger. Genanvendelse af materialer viser sig gang på gang at være fordelagtigt for både miljø og vores kunders økonomi! 

Kontakt os

Andre nyheder