dynamic&antistatisk-1_1280x720px.jpg

De farmaceutiske slangekonger - bestsellerne i 2021

1. februar 2022

Indenfor den farmaceutiske industri gælder nogle helt særlige regler og krav med hensyn til specifikationer på slanger og deres evne til at transportere kosmetiske og medicinske produkter – vel at mærke uden afsmag eller afsmitning på mediet. Valg af de rette slanger til farmaceutisk produktion er med andre ord alfa omega med henblik på at bevare en høj produktionssikkerhed, ikke kun af hensyn til forbrugerne, men også for medarbejderne på produktionsanlægget.

Vi ser nærmere på vores bestsellers for 2021.

Dynamic-serien til antistatiske miljøer

Slanger fra vores Dynamic-serie er begge forstærket med spiral og flere lag polyester. Den populære standardudgave Dynamic er en rigtig god fleksibel universalslange, som passer fint ind i forskellige produktionsmiljøer, hvor høje temperaturer og dynamiske belastninger spiller ind. Såfremt der er stort fokus på at undgå statisk elektricitet, for eksempel i forbindelse med produktion af farma-ceutisk pulver, da vil Dynamic Antistatic slangen være det helt rette valg. Dynamic Antistatic benyttes også i fødevare-industrien, til eksempelvis mælkepulver.

Se vores farmaceutiske slanger

Dynamic slanger

Clearway til høje alkoholprocenter og temperaturer

En af Alfotech’s mest populære slanger til farmaceutisk produktion er Clearway, som kommer i både en D- og SD-udgave. Uanset version er Clearway som silikoneslange især velegnet til produktioner, hvor mediet indeholder en høj alkoholprocent og/eller hvor der arbejdes med høje temperaturer. Eksempelvis produktion af håndsprit. SD-udgaven adskiller sig ved en indbygget rustfri spiral, hvilket gør den meget anvendelig til procesapplikationer, hvor der arbejdes med et højt vakuumtryk.

Læs mere om Clearway-serien

Clearway Platinum slange

Begge slanger i Clearway-serien efterlever naturligvis de mest gængse standarder indenfor produktion af fødevarer og medicin, herunder f.eks. FDA, US Pharmacopeia og European Pharmacopeia.

PharmaForce C til helt specielle behov

Ved ekstreme temperaturer i spændet -73°C til +260°C under højt tryk, er teflonslangen PharmaForce C meget velegnet. Korrugeret med rustfri flet og fuldvulkaniseret silikone er den ideel til produktionsmiljøer med meget høje krav til hygiejne og kemisk modstandsdygtighed. Med silikonecoveret undgår man desuden aflejringer af medier, og derfor er den nem at rengøre. PharmaForce C er både FDA- og ISO 9001:2015-godkendt og overholder bl.a. US Pharmacopeia USP Class VI samt RoHS-direktivet.

Læs mere om PharmaForce C

PharmaForce C slange

Har I helt specielle behov og brug for montage? Intet problem – vi er eksperter i skræddersyede løsninger til den farmaceutiske industri. Husk også at slangerne vi har belyst ovenfor kan bestilles online via vores webshop. Vi leverer indenfor 2-3 dage.

Har du endnu ingen brugerprofil til vores webshop?
Intet problem – det er hurtigt og nemt at oprette sig.

Andre nyheder