Akseltætninger - nyhed 1.jpg

Akseltætninger


Vi lagerfører et stort udvalg af akseltætninger til proces udstyr indenfor fødevare- og den farmaceutiske industri

Hos Alfotech har vi sammensat et program af akseltætninger, der er OEM kompatible på tværs af fabrikater, modeller, størrelser og driftsforhold til fordelagtige priser. Vores omfattende lagerprogram omfatter akseltætninger til centrifugal og positiv pumper samt rørværker, der anvendes inden for fødevare- og den farmaceutiske industri.

Vi sammensætter løsninger, der går på tværs af kendte kombinationer og løser dermed specifikke problemstillinger. Disse løsninger er baseret på vores mangeårige know-how indenfor området

Anvendelse
V har akseltætninger, der kan anvendes til enheder fra APV, Alfa Laval, Fristam, Johnsson, Ibex, Tuckenhagen, Inoxpa, Hilge, SSP, Jabsco, samt flere.

Konstruktion
Akseltætningerne leveres i mange kombinationer som eksempelvis kul/rustfri, kul/sic, kul/cer, sic/sic og tc/tc. Alle Alfotechs akseltætninger er produceret efter ISO 9001. Fødevarecertifikat leveres selvfølgelig også.

Kvalitet
Gummimaterialet, der ofte indgår i akseltætningerne,  leveres i NBR, EPDM, FPM eller PTFE, så der er mange muligheder for at sammensætte en tætning, der løser specifikke driftssituationer.

Temperatur
Afhængig af kombinationen fra -200°C til +260°C.

OBS - Mekaniske akseltætninger må aldrig køre tørkørsel. Der er risiko for akseltætningen brænde sammen og forårsage driftstop.

 

Download et målskema, udfyld det og fax det til os så finder vi den rigtige akseltætning til dig.