Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Skueglas

Har I behov for at observere medier i jeres rørsystem, så har vi løsningen til jer.

Vi har opnået god erfaring gennem mange år med at levere standard og specialløsninger til vores kunder ud fra specifikationer og krav.

Et skueglas kan opbygges på forskellige måder og med mange visualiseringsmuligheder. Den helt grundlæggende visning er uden indvendige komponenter, hvor man hurtigt kan konstateres om væske til stede og om der er flow. Denne type løsning kan være monteret på et rørsystem eller en tank, så skueglasset i princippet har samme udformning som et koøje. Der kan også monteres et vingehjul, som roterer for at angive hvor hurtigt væsken løber gennem skueglasset.

Skueglasset kan også indgå som en kombineret løsning med flowmåleudstyr eller niveauindikatorer. Monteres et skueglas med et lodretgående transparent rør (af glas eller plast), findes der løsninger hvor en kegle inde i røret indikerer hvor højt eksempelvis en væskestand er. Her vil der forefindes markeringer på glasset med værdier på, så nøjagtig aflæsning kan ske. 

Der er mange faktorer at overveje inden valg af skueglas:

Skal det være med eller uden sikkerhedsgitter?

Hvad er kravet til materiale? FEP eller borosilicate glas? 

Hvilket medie skal skueglasset passe til? 

Ender kan udføres efter krav og specifikation

Hvor høj er temperaturen?

Hvor højt er arbejdstrykket?  

Rørsystem eller union?

 

 

 

Søg Produkter

Vi får tingene til at hænge sammen..

Vi tilbyder specifikke løsninger i tilfælde af driftssituationer der ikke dækkes af vores standard program.

Alfotechs Nyhedsmail

Vi udsender aktuelle nyheder 2 gange om året.