Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Rengøring

Alle slanger i vores produktkatalog er fremstillet ved hjælp af de bedste produktionsmetoder og med internationale normer og regulativer med fokus på at garantere sikkerhed, kvalitet og hygiejne.

Transport, opbevaring, håndtering, og anvendelse kan forurene slangen og påvirke dens ydeevne, og vi anbefaler derfor rengøring og desinfektion af slangen før og efter brug.

Er du i tvivl om hvilke temperaturer og tryk dine slanger tåler, så tøv ikke med at ringe på tlf. 70 20 04 22 eller skriv til alfotech@alfotech.dk. Fortæl os hvilket medie, hvilket tryk og hvilken temperatur du skal bruge slange til, så finder vi den bedste, billigste og mest fremtidssikre løsning. Alle slanger fra Alfotech er certificerede og opfylder gældende krav inden for procesindustrien for eksempel EU-direktiver, FDA, US, BFR, Pharmacopeia og Atex.


Cip-rengøring (Cleaning In Place): 

Kravene til hygiejne indenfor fødevareindustrien og lignende industrier bliver hele tiden strammet. En del udstyr kan kun rengøres på stedet og i denne situation er CIP-anlæg et oplagt valg. Langt størstedelen af vores slanger er godkendt til cip-rengøring. Ved at begrænse demontering af procesanlæg reducerer man både antallet af arbejdstimer, der bruges på rengøring samt forbruget af reservedele. 

 

Husk: holdbarheden på slanger forlænges markant, når de optimeres til driftsforholdene.

 

Søg Produkter

Vi får tingene til at hænge sammen..

Vi tilbyder specifikke løsninger i tilfælde af driftssituationer der ikke dækkes af vores standard program.

Alfotechs Nyhedsmail

Vi udsender aktuelle nyheder 2 gange om året.