Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Nyheder

18-09-2015

Hvor meget kan du spare på hårdmetal coating?

Hårdmetal coating er næsten for godt til at være sandt. Vi har lavet løsningen og regnestykket på stempler til homogenisatorer for Cocio. Har du lavet jeres?

En besparelse på over 85.000 kr. per homogenisator fordelt på både tid og reservedele, to pakningsskift i stedet for 30 og en firedobling af stemplernes levetid. Det er de tydelige resultater efter Cocio fik hårdmetal coatet deres slidte stempler. Samlet set har det betydet en årlig besparelse på over 80 % eller mere end 50 mandetimer alene i service og arbejde.

Læs Alfotech kundecase med Cocio her

Klik her hvis du vil vide mere om coating

20-01-2015

Stempel har kørt i 11 år på Slagelse Mejeri

I 2003 fik Slagelse Mejeri hårdmetalbelagt et stempel til en af deres homogenisatorer hos Alfotech. Stemplet blev først skiftet i år, så det nåede at få 11 år på Slagelse Mejeri. Der er mange penge at spare på at få hårdmetalbelagt mekaniske sliddele.

 

01-06-2013

Alfotech udvider i sverige

Hos Alfotech ApS er vi glade for at kunne annoncere åbningen af ny afdeling; Alfotech Svenska AB. Alfotech har arbejdet i Sverige de sidste 4 år og haft en ganske god vækst. Industrierne i Danmark og Sverige er meget beslægtede og med ansættelsen af Joakim Frost i Sverige ønsker Alfotech at forbedre servicen for både nuværende og fremtidige kunder.

"Vi er ikke kun en leverandør, vi udvikler og producerer selv mange af de komponenter der indgår i vores løsninger. Og den viden, vi har fået gennem 25 år, har givet os stor erfaring i at finde de løsninger der passer bedst til kundernes behov ", siger Kim Jensen, direktør hos Alfotech ApS.

Procesindustrien står over for udfordringer med komplekse forsyningskæder og krav til sporbarhed i deres produktion. Det er også vigtigt hele tiden at vurdere hvilke driftsforhold for eksempel et slangearmatur skal fungere under i forhold til sikkerhed. Ved CIP rengøring arbejdes der med lud og syre under meget høje temperaturer og det kan være yderst farligt hvis en slange pludselig springer af. Når Alfotech samler slanger i deres slange center bruger de et Interlock system hvor slange og to dele, studs og krave, samles under stort tryk til én del og dermed sikrer de at slangearmaturet ikke separerer.

" Noget af det vigtigste i vores branche er også at vi kan dokumentere vores produkter lever op til gældende lovgivning i forhold til EU Direktiver, samtidig med at vi kan levere fra dag til dag”….fortsætter Kim Jensen.


Alfotech leverer tekniske komponenter og reservedele til fødevareindustrien, den farmaceutiske-, og kemiske industri. Alfotech er blandt andet lagerførende i processlanger, koblinger, fittings, pakninger og akseltætninger. Alfotech har også et program med hårdmetalbelægning, hvor dele af, eller hele sliddele bliver belagt med hårdmetal og dermed kan levetiden på sliddelene forlænges op til 8 gange.

11-06-2012

Bedre priser på pladepakninger

Vi har i samarbejde med vores producent sammensat en ny prispolitik som gør vores priser endnu mere attraktive, samtidig med at vi sikrer en hurtigere levering.

Alfotechs bredde program af PHE pakninger til pladevarmevekslere leveres fortsat i samme høje kvalitet i NBR/Nitril, Høj temperatur  NBR/Nitril, Høj temperatur EPDM, VITON, VITON A, VITON G, HY PALON, Silikone og Neoprene, både som lim og clip-on.

Pakninger der kommer i kontakt med fødevarer leveres med batchnummer og fuld dokumentation. Læs mere om Alfotechs pladepakninger

 

02-01-2012

Ny webshop..
Nu også på engelsk og svensk

Køb ind når det passer dig!

Du kan gøre din arbejdsdag lettere og bestille varer uanset hvilket tidspunkt af døgnet du arbejder. Ordrene modtages online og vi bestræber os på at sende dig dine varer indenfor 24 timer.

For at kunne benytte vores E-handel skal du oprettes som bruger her, eller kontakt os på telefon 70 20 04 22 og få din personlige adgangskode.

15-12-2011

Genmontering

Spar op til 60%Genanvend dine slangestudse fra Alfotech når du skifter slange. Vi afmonterer slangeenderne fra den brugte slange, og presser den brugte studs på en ny slange, med en ny muffe. Ved en genmontering af de brugbare komponenter kan du spare op til 60% på dine slanger.

18-11-2011

Ny EU forordning om
fødevarekontakt

Pr. 14. januar 2011

- 2011/10/EC forordning om phtalater - materialer og genstande i kontakt med fødevarer.

 

Alfotech har mange års erfaring i rådgivning om gældende lovgivning inden for fødevareproduktion.
Alfotech er registreret hos Fødevarestyrelsen.

15-11-2011

Sammensæt og bestil...

...dine slanger og fittings online

Som en ekstra service til vores kunder kan du nu selv sammensætte din slange med fittings i netop de dimensioner du ønsker. Du skal blot gennem 4 hurtige sider, taste dine data samt dimensioner på den ønskede slangeløsning og klikke på bestil.

Bestiller du slangen inden kl. 14.00 på alle hverdage, har du slangen dangen efter.
Det kan næsten ikke blive nemmere!

Prøv det her!
 

04-01-2011

Færdigkoblede fødevaregodkendte slanger...

..leveres fra dag til dag.

Alle typer slanger, koblede som afkortede i størrelser fra 1/8" - 6" kan leveres med standarderne; DS, SMS, DIN, CLAMP, MINI CLAMP, med svejseende eller rørgevind inden for 24 timer.

Bestiller du inden kl. 14. er du sikker på levering næste dag.

Alfotech udfører også genmontering af eksisterende slangekoblinger på nye slanger.

Søg Produkter

Vi får tingene til at hænge sammen..

Vi tilbyder specifikke løsninger i tilfælde af driftssituationer der ikke dækkes af vores standard program.

Alfotechs Nyhedsmail

Vi udsender aktuelle nyheder 2 gange om året.