Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kundecases


 Special udviklet slange

”Vi er meget glade for samarbejdet med Alfotech. De har formået at fremstille en slange, der passer til vores produktion, som vi ikke har oplevet nogen driftsforstyrrelser med. Gevinsten er desuden, at vi sparer meget tid ved udskiftning og servicering”

Læs mere

 


Slidstærke Teflonslanger

"At vi har skiftet til Alfotechs teflonslanger har givet flere fordele. Slangerne er altid tætte ved samlingerne så vores luftkompressor kører mindre og dermed sparer os penge. Desuden er de både kemikalie og temperatur resistente".

Læs mere

Hårdmetal belægning

En årlig besparelse på over 85.000 kr. per homogenisator, to pakningsskift i stedet for 30 og en 12-dobling af stemplernes levetid. Det er de tydelige resultater efter Cocio Chokolademælk A/S fik hårdmetal belagt deres slidte stempler.
 
Læs mere

  Online slangesamler-funktion

"Med Alfotechs online slangesamler kan jeg på billeder løbende se, hvad jeg tilvælger til slangen, og hvordan mit færdige produkt kommer til at se ud. Det er smart, hurtigt og let„
 
Læs mere

 


 
Hårdmetal belægning

"Vi oplever en markant besparelse ved, at vores sliddele holder længere, og vi ikke skal servicere så ofte på vores maskiner og derved har færre produktionsstop."

Læs mere

 

Søg Produkter

Vi får tingene til at hænge sammen..

Vi tilbyder specifikke løsninger i tilfælde af driftssituationer der ikke dækkes af vores standard program.

Alfotechs Nyhedsmail

Vi udsender aktuelle nyheder 2 gange om året.