Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Produktnyheder

01-05-2019

PA Slanger

Vi leverer et bredt udvalg af PA slanger og er lagerførende i hele ruller i forskellige dimensioner. 
 
Fordele ved PA slanger:
• God trykstyrke
• Gode mekaniske egenskaber overfor tryk
 
PA slangerne er konstrueret af polyamid og anvendes til luft. Slangerne er særdeles bestandige overfor olie, fedt, brændstof, organiske opløsnings-midler, samt syre og saltopløsninger. Slangerne kan anvendes i ikke kritiske områder i forbindelse med produktion, hvor der ikke er et hårdt kemisk miljø. Det kan for eks. være ved skumrengøring. Hvis dette er tilfældet kan vi løse dette med PTFE luftslanger.
 
Vores push-in fittings er velegnede til denne type slange. Vi fører selvfølgelig et bredt udvalg med dag-til-dag levering.
 
29-05-2018

Foodwater

Foodwater slangen er fødevaregodkendt og velegnet til produktion, hvor vand er i forbindelse med fødevarer. Foodwater er fremstillet i EPDM og forstærket med syntetisk væv, samt coated udvendigt med UPE liner for optimal hygiejne. Slangen er tilmed velegnet i et fedtet miljø, let at rengøre og reducerer rester af produkter i anlægget. 

Slangen har en glat overflade og er fremstillet i overensstemmelse med FDA godkendte materialer og overholder EC 1935/2004. Arbejdstrykket er på 10 bar og sikkerhedsfaktoren er >=3.  Slangen leveres i flere forskellige farver og er ozon, samt vejrbestandig. 

  • FDA godkendt og overholder EC 1935/2004
  • Leveres i flere farver
  • Optimal hygiejne
  • Ozon og vejrbestandig
     
Vil du gerne vide mere så tøv ikke med at henvende dig til vores konsulenter.
26-04-2018

El-trace slange

Denne slange er ideel til opvarmning af flere forskellige medier, der kan indgå i produktionsformål. 

Slangen kan leveres i flere forskellige udgaver, som kan bruges til eksempelvis honning, chokolade, fedt, olie, lim, voks, samt andre medier, der skal være opvarmet under produktion.

Enkelte udgaver af slangen kan opvarmes til 250°C. Slangen er bygget op omkring en teflonkerne, som sikrer en optimal transport og lav friktion. Udvendigt er slangen udstyret med et
vaskbart cover, samt endestykker af silikone. Slangen er fremstillet i henhold til FDA og  overholder reglerne for fødevare-kontakt. 

Læs mere om vores El-trace slange her.

10-04-2017

Fødevaregodkendt termoplastisk slange til slangepumpe

Slangepumper har et meget bredt anvendelsesområde, men begrænses ofte af slangernes materiale. Vores Crystal Clear slange er utrolig slidstærk, og specielt designet til peristaltiske pumper. Den opnår en gennemsnitlig holdbarhed på 190 timer - testet på en 3 lobes pumpe med 600 drejning pr minut. Slangen har et højt hygiejnisk niveau (opfylder bl.a. EU forordning 10/2011/EC, simulator A, B og C samt FDA) og er derfor velegnet til både fødevarer, farmaceutika, bioteknologi og kosmetik. Fordi den er lavet af et hærdnings-frit materiale, og derfor ikke behøver at vulkaniseres, er der ingen risiko for udvaskning af rester af hærdningsmidler i mediet. 

Klik her og læs mere om crystal slangen.

17-08-2016

Ny teflonslange med silikone cover

Denne teflonslange med rustfri flet til fødevare- og medicinal industrien er ideel til steder, hvor der stilles store krav til temperaturer og tryk.
 
Slangen er bygget op med en korrugeret semi transparent PTFE kerne, som er beskyttet af rustfri flet fremstillet i AISI 304. Yderst har slangen et glat silikone cover for nemmere og bedre rengøring. Coveret tjener desuden som isolering, hvis slangen bliver for varm. 

Slangen er fremstillet i henhold til FDA og DVGW og er fødevaregodkendt både ind- og udvendigt.

Læs mere om slangen her eller kontakt os på 70 20 04 22 for mere info 

 

17-06-2016

Kender du vores SG/PU-EDAH slange?

En lidt overset slange er vores SG/PU-EDAH. Det er en tyndgodset semi transparent PU slange uden spiral. Den er produceret i ét stykke, så der ingen samlinger er. Dette sikrer dig et ekstra højt hygiejneniveau. Slangen er fødevaregodkendt og yderst velegnet til pulvertransport f.eks. som et fleksibelt samlingsstykke til eksempelvis vibratorer. Du kan få slangen med en indvendig diameter mellem 105 og 365 mm. og med en godstykkelse på ned til 1,4 mm

Klik her og læs mere om SG/PU-EDAH slangen eller kontakt os på tlf. 70 20 04 22.

17-12-2015

Ny unik antistatisk pulverslange

AIR-FOOD Antistatic er vores helt nye suge- og trykslange til transport af fedtholdige og fedtfrie pulverformige levnedsmidler såsom sukker, hvede, mælkepulver, mel og lignende samt væsker som alkohol, kosmetiske produkter og andre brændbare produkter.


Indvendig er slangen lys og glat, og udvendig med korrugeret og marmoreret blå/sort overflade. Dette gør, at både slange og overflade er antistatiske (R <1MOhm). Slangen, som er fremstillet i lugt- og smagsfri NBR gummi, er forstærket med flere lag af syntetisk væv opbygget omkring en stålspiral. Den er fri for blødgørere og animalske derivater og overholder EC 1935/2004 og 2023/2006/EC (GMP).


Af andre fordele kan nævnes:

- opfylder FDA standarter, BfR, D.M. 21/03/73 og følgende ændringer 

- opfylder kravene til brug i Atex zoner 00; 01; 02 og 20; 21; 22 

- kan leveres, så den opfylder den tyske standard TRBS 2153 (Zone 20) 

- dækker området fra minus -20° C til plus +90° C 


Læs mere om Air-Food Antistatic her eller kontakt os på +45 7020 0422 for at høre mere om mulighederne ved slangen.

21-10-2015

Metaldetekterbare pakninger

Unionspakningerne til SMS, DS, CLAMP og DIN mejerirørsunioner er nu kommet i en metaldetekterbar version.

Ud over standard pakningernes gode egenskaber som god bestandighed mod mange organiske væsker, herunder syrer, lud og især CIP væsker, kan disse pakninger også spores i metaldetektorer.

 

Hvor lille en del kan spores? 

Vores producent har testet med forskellige pakningsstykker, og småstykker helt ned til 4x4x4 mm giver udslag i metaldetektorerne. Dette sikre dig, at eventuelle nedfald fra pakninger kan registreres i produkterne, og du får sikkerhed for "rene" produkter.
 

Pakningerne kan leveres i gummimaterialerne NBR, EPDM og VITON og er certificeret efter FDA og EU-direktiv. Der kan desuden påtrykkes batchnummer for fuld sporbarhed.


Du finder unionspakningerne i vores Produktkatalog

Kontakt os her for yderligere information

 
19-11-2014

Teflon slange med flared inner liner

Slangen er opbygget af en spiralformet inner-liner i PTFE (polytetrafluorethylene)
og udvendig rustfri stål flet AISI 304 eller AISI 316L med glat vulkaniseret silikone for maksimal hygiejne.
Slangen kan monteres med DS, DIN, SMS, Clamp og aseptiske koblinger. Alle flared for at få den mest hygiejniske overgang mellem slange og kobling.

Download datablad

 

03-09-2014

Vakuum slanger med presskoblinger

Det er nu muligt at presse koblinger på vakuum spiralslanger. For eksempel CLAMP kobling presset på vores meget fleksible VULCANO slange.
Slangen er fremstillet i klar polyuretan og forstærket med PU belagt grå stålspiral. Opfylder: FDA 21 CFR 177.2600, EU forordning 10/2011/EC og testet for simulator A, B, C og D. Velegnet til transport af fødevarer og farmaceutika i pulver og væskeform.

 

10-06-2014

Brudsikker skueglas

Skueglas til fødevarer og farmaceutica hvor glas ikke er tilladt

Materiale: Rustfri stål AISI 316
- Brudsikker FEP eller PTFE. FEP er en copolymer af tetrafluorethylen og hexafluorpropylen
- Med eller uden sikkerhedsgitter
- Ender og længde efter kundespecificationer

Download datablad

 

 

 

28-05-2014

Smudsfilter

Alfotechs smudsfilter beskytter pumper og varmevekslere mod skader fra fremmedlegemer. Vores smudsfangere er Y-formede (Y filter). Strømningsretningen er altid fra indersiden til ydersiden.

Læs mere

 

19-12-2013

Korrugeret stålbælgslange

Meget fleksibel slange velegnet til ekstreme temperaturer og tryk. Udvendig er slangen beskyttet med AISI 304L rustfri stålflet.
For nemmere rengøring og for beskyttelse mod varme kan slangen yderligere betrækkes med silikoneslange. Indvendig er slangen fremstillet i korrugeret AISI 316 rustfri stål eller AISI 321L.
Flere kvaliteter og størrelser med et arbejdstryk på op til 250 bar og et sprængtryk på op til 1020 bar afhængig af temperatur og størrelse.

19-12-2013

Teflon special slange

Speciallavet farmaceutisk teflonslange produceret ud fra vores kundes egne specificationer i forhold til længde og fleksebilitet.

Slangen kan leveres i mange størrelser. Afhængig af størrelsen har slangen et sprængtryk op til 4 bar og med en meget lav bøjningsradius

12-12-2013

Ny granulat slange

Silo slangen er fremstillet i naturgummi med indbygget stålspiral, velegnet til granulater for eksempel mel, dyrefoder, korn, polyethylen granulat, propylen og andre pulverformige produkter.

Størrelser:  51,0 mm. - 102,0 mm.
Arbejdstryk op til 4 bar Sprængtryk op til 12 bar
Temperaturer : fra -30° C til +60° 

19-11-2013

Push in fittings

Til trykluft og væsker som eksempelvis vand og olie.

Standard program med parallel BSP gevind. Vinkler og T-stykker er med svirvel og Viton pakning, hvilket betyder, at risikoen minimeres for at beskadige blandt andet fordeler blokke i aluminium.
Kraftig konstruktion og derfor modstandsdygtig overfor kemiske påvirkninger.

Størrelser: 1/8” 1/4” 3/8” 1/2” til slanger fra ø 6 til ø 12 mm.
Arbejdstryk: 25 bar ved +20°C
Temperaturer:  fra -40°C til +140°C.
Materiale: Rustfri stål AISI 316. (andre materialer kan leveres)

06-11-2013

Propper til prøveudtag

Silikone propper til Alfa-Laval og APV prøveudtag.

 

08-03-2013

FOOD 2" - 3" Slangeopruller

Velegnet til fødevarer. Kraftig konstruktion fremstillet udelukkende i overflade behandlet rustfri stål materialer.

Download datablad

 

 

05-12-2012

Bacco FF Spiral

Kraftig fødevare slange velegnet til f.eks vin med en alkoholprocent op til 20% samt eddiker.

Læs mere

 

 

17-07-2012

Slange til slangepumpe

Fødevare godkendt

Hygiejnisk slange velegnet til fødevarer, farmaceutika, bioteknologi og kosmetik. Speciel designet til peristaltiske pumper med en gennemsnitlig holdbarhed på 190 timer, når testet på en 3 lobes pumpe med 600 drejning / minut.

Læs mere om Alfotechs nye Crystal slange

Download datablad

 

27-06-2012

Dobbeltkappede slanger

Special udviklet slange til transport af produkter hvor der er brug for nedkøling eller opvarming. Slangen består af en indvendig slange hvor produktet løber igennem, og en udvendig slange, hvor et medie kan køle eller varme produktet der løber i den indvendige slange.
Volumenen mellem de to slanger, slangetyper og tilslutninger vælges i forhold til driftsforholdene.
Forbindelse til køle eller varme medie sker gennem slangernes ende fittings.

Læs mere om dobbeltkappede slanger

28-02-2012

To nye stærke slanger fra Alfotech

Plutone PU

Modstandsdygtig suge/tryk PU Plutone slange til fødevarer og farmaceutika såsom piller, granulater, pulver, drikkevarer, edikke og vin (max. 15% alkohol)
Slangen er fremstillet i klar polyurathan, forstærket med væv og rustfri stål spiral og har en lang række godkendelser: FDA  21 CFR 177.2600, EU Forordning 10/2011/EC, USP Class VI samt  testet for simulator A, B, C og D. PU Plutone slangen er en lugtfri microorganisme og hydrolyse resistent slange der dækker temperaturer fra minus -40° C til plus +90° C og op til 125° C kortvarrigt.

Læs mere om Plutone PU

28-02-2012

Termoplastisk Pharma Press

Termoplastisk gummi slange forstærket med nylon krydsvæv til transport af fødevarer, farmaceutika og kosmetik med op til 50% alkohol. FDA godkendt efter 21 CFR 177.2600, opfylder EU forordning 2011/10/EC, USP Class VI og testet for simulator A, B, C og D. Pharma Presse slangen kan anvendes til temperaruter mellem minus -30°C til plus +125°C og kan autoclaveres ved 121°C.

Læs mere om Pharma Press

17-11-2011

Transparante PU Vulcano slanger

FDA godkendt spiralslange til transport af tørre fødevarer og farmaceutika. Slangen er fremstillet i klar polyurathan og forstærket med PU belagt grå stål spiral
Slangen opfylder EU forordning 10/2011/EC . Den er microorganisme og hydrolyse resistent og dækker temperaruter fra minus 40° C til plus 90° C og op til 125° C kortvarrigt. Special udviklet spændebånd til spiralslanger.

Læs mere om PU H Etere 

Læs mere om Bridge-W2 special spændebånd

16-11-2011

Akseltætning til Hilge pumpe

Akseltætning til Hilge pumpe

Hilge Novalobe til tætning af aksler i Hilge pumper.

Læs mere om Hilge Novalobe

 

 

Søg Produkter

Vi får tingene til at hænge sammen..

Vi tilbyder specifikke løsninger i tilfælde af driftssituationer der ikke dækkes af vores standard program.

Alfotechs Nyhedsmail

Vi udsender aktuelle nyheder 2 gange om året.